Τα επιμελώς επιλεγμένα εξαρτήματα SMD συναρμολογούνται με το χέρι στο Erlangen και δοκιμάζονται αρκετές φορές. Η ανταμοιβή αυτών των προσπαθειών είναι ένας λόγος σήματος προς θόρυβο έως και 84 ντεσιμπέλ. Η σύνθετη αντίσταση εισόδου ρυθμίζεται με συνδέσμους plug-in, ώστε να μην υπάρχει καμία απώλεια ποιότητας κατά τη χρήση διαφορετικών κασετών με κινούμενο μαγνήτη και κινούμενο πηνίο.

Το Nano Phono Headphone περιέχει επιπλέον έναν ισχυρό ενισχυτή ακουστικών μέσα στο συμπαγές περίβλημα από αλουμίνιο για ιδιωτική ακρόαση με την υψηλότερη πιστότητα.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Λειτουργία: Αλλαγή με βραχυκυκλωτήρες στο κάτω μέρος της μονάδας.

Αντίσταση εισόδου: με τη χρήση των βραχυκυκλωτήρων αντίστασης εισόδου: 50Ω, 100Ω, 400Ω, 1kΩ, 47kΩ

Ενίσχυση: Έλεγχος κέρδους από 34 έως 67dB

Απόκριση συχνότητας: Απόκριση συχνότητας: 10Hz – 100kHz

Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Τεχνολογία SMD – Εξωτερικό τροφοδοτικό (αποτρέπει τις διαταραχές από τη γραμμή τροφοδοσίας) – Επίχρυσες υποδοχές RCA – Εξαρτήματα υψηλής ποιότητας – Πλήρης σχεδίαση κυκλώματος Dual Mono – Υποηχητικό φίλτρο προαιρετικά

Διαστάσεις (Μ/Δ/Υ σε ίντσες): 3,1 x 3,9 x 0,79

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά
Dimensions 80 × 100 × 20 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας