Απολαύστε κάθε λεπτομέρεια από τη συλλογή σας βινυλίου με την υψηλότερη ποιότητα phono stage κινούμενου μαγνήτη, με τον προενισχυτή Solo Phono.

Βινύλιο όπως πρέπει να ακούγεται. Αν ξεσκονίζετε τη συλλογή δίσκων σας, υπάρχει μια μοναδική εμπειρία που θα έχετε από τη στιγμή που θα ρίξετε τη βελόνα στο αγαπημένο σας άλμπουμ. Για να διατηρηθεί η μοναδική ζεστασιά του ήχου βινυλίου, ο ενισχυτής Solo phono έχει σχεδιαστεί προσεκτικά με υπερσύγχρονο τροφοδοτικό λειτουργίας και νέα διάταξη πλακέτας κυκλώματος για να μειώσει τον ανεπιθύμητο θόρυβο.

Γιατί να επιλέξετε ένα αφιερωμένο Phono Stage; Λόγω των σημάτων χαμηλού επιπέδου που δημιουργούνται από ένα πικάπ, δεν θα σας επιτρέψουν όλοι οι ενισχυτές hi-fi να συνδεθείτε απευθείας. Ο προενισχυτής phono ενισχύει αυτό το σήμα σε κάτι με το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ένας ενισχυτής ισχύος. Η πρόκληση σε αυτό το στάδιο όμως είναι ότι ο θόρυβος μπορεί εύκολα να προστεθεί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδιάσαμε το Solo γύρω από εξαιρετικά εξαρτήματα που παρέχουν τον ζεστό και λεπτομερή ήχο που είναι συνώνυμο με το βινύλιο, όλα χωρίς να στρεβλώνουν το σήμα από τoν μαγνήτη που κινείται. Η τροφοδοσία λειτουργίας διακόπτη βελτιώνει την απόδοση μεταβαίνοντας εκτός ακουστικής συχνότητας για δραστική μείωση του βουητού και η νέα διάταξη της πλακέτας κυκλώματος χρησιμοποιεί εξαρτήματα επιφανειακής στήριξης για τη μείωση του θορύβου.

Εάν ορισμένοι δίσκοι της συλλογής σας είναι λίγο περισσότερο φθαρμένοι, το ηχητικό φίλτρο θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τις βροντές χαμηλής συχνότητας που μπορεί να προκληθούν από ατέλειες στο βινύλιο σας. Συνδυάστε το με τον έλεγχο ζυγοστάθμισης για τον χειρισμό πιθανών ανισορροπιών στη συσκευή σας (που μπορεί να προκαλέσει διαφορά μεταξύ του αριστερού και του δεξιού καναλιού) και το αποτέλεσμα είναι μια λεπτομερής εμπειρία με ακριβή ηχητική σκηνή.

Φιλικό προς το περιβάλλον. Ο προενισχυτής Solo phono είναι πράσινος στην καρδιά με λιγότερη από μισή κατανάλωση ενέργειας σε λειτουργία αναμονής και λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης, εάν η μονάδα δεν χρησιμοποιείται μετά από 20 λεπτά. Αυτό με τη σειρά του δίνει στη μονάδα την ίδια παγκόσμια τάση για συμβατότητα όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Μέγιστη κατανάλωση ισχύος: 10W
 • Gain @ 1KHZ: ΜΜ: 39dB
 • Ονομαστική έξοδος: 300mV
 • Ευαισθησία ονομαστικής εξόδου: 3.35mV
 • EQUIVALENT INPUT NOISE (A-WEIGHTED): ~ 0,09uV
 • RIAA CURVE ACCURACY: +/- 0.65dB 30Hz -20kHz
 • SIGNAL TO NOISE RATIO GROUNDED INPUTS REF. 1V OUTPUT (20HZ-20KHZ BW): > 90dB
 • THD+N 1KHZ (20-20KHZ BW): <0,0025%
 • Είσοδοι: 47k Ohms
 • Χωρητικότητα εισόδου: 100pF
 • OVERLOAD MARGIN: > 30dB
 • CROSSTALK @ 10KHZ: > 85dB
 • Διαστάσεις (Υ x Π x Β): 48x176x132 (1.9×6.9×5.2”)
 • Βάρος: 0.68 kg (1.5 λίβρες)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,68 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας