Πώς να βελτιώσετε μια ασυναγώνιστη μονάδα; Πολύ εύκολο, απλά ακούστε τις επιθυμίες των πελατών. Έτσι το SV-237 γίνεται SV-237MK. Η μεγάλη αλλαγή είναι ότι αντικαταστήσαμε την είσοδο USB σε πολλαπλές επιθυμίες με ομοαξονική και οπτική είσοδο. Αυτές οι είσοδοι είναι πιο κατάλληλες για καθημερινή χρήση και προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες για συνδέσεις. Το μοναδικό σιρκουί του Frank Blöhbum δεν άλλαξε.

Υπό την ηγεσία του Frank Blöhbaum, ο οποίος είναι ο κατασκευαστής των ηλεκτρονικών Thorens και του ελέγχου Auto-Bias του T.A.C. ενισχυτές σωλήνων, ο σχεδιασμός του κυκλώματος αναθεωρήθηκε πλήρως και βελτιώθηκε. Έτσι, στο τμήμα του σταδίου εξόδου επιτεύχθηκε απόθεμα φάσης 90° κάνοντας διάφορες αλλαγές. Αυτή η εφεδρεία φάσης παρέχει πολύ καλύτερη μεταβατική απόκριση σε πολύπλοκα φορτία (ηχεία). Επειδή ο ενισχυτής λειτουργεί πάντα εικονικά κατά την κανονική λειτουργία σε κατάσταση παροδικής ταλάντωσης – Η μουσική αντιπροσωπεύει παροδικούς παλμούς – οι βελτιώσεις μπορούν να ακουστούν στοιχειώδεις. Η μουσικότητα και ο ήχος είναι πολύ καλύτεροι από τον προκάτοχό του. Ακόμη και τα πιο δύσκολα ηχεία μπορούν να τροφοδοτηθούν εύκολα. Ο ενισχυτής κυριαρχεί πάντα στο σύνθετο φορτίο (ηχείο) χωρίς να ακούγεται καταπονημένος.

Το τμήμα του προενισχυτή τοποθετήθηκε στο δεύτερο στάδιο με σωλήνες 6N1P. Το μεγαλύτερο επίπεδο τάσης παρέχει καλύτερη σταθερότητα σήματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερη φασματική καθαρότητα του σήματος που προκαλεί περαιτέρω βελτίωση στη λεπτομέρεια του ήχου. Εδώ, η μουσικότητα που μοιάζει με σωλήνα διατηρείται και μια αναλυτική ψυχρότητα δεν έρχεται ποτέ στον ήχο. Ένα άλλο πλεονέκτημα της βελτιωμένης σχεδίασης κυκλώματος είναι η πολύ βελτιωμένη αναλογία σήματος προς θόρυβο. Έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετική ποιότητα αναπαραγωγής και σε ηχεία υψηλής απόδοσης, όπως η σειρά Impulse της Dynavox: Το Noise ήταν κάποτε. Απολαύστε εκρηκτική ζωντανή απόδοση ως αποτέλεσμα εξαιρετικής δυναμικής. Επιπλέον, ο έλεγχος της έντασης του ήχου έχει ρυθμιστεί με ακρίβεια. Έτσι, το επίπεδο έντασης μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια χρησιμοποιώντας τηλεχειριστήριο.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Απόκριση συχνότητας: 20 Hz – 20 kHz +/- 0,5 dB, 20 Hz – 50 kHz +/-2 dB
 • Ονομαστική ισχύς εξόδου RMS / 8 Ohm: 2 x 150 Watt
 • Ονομαστική ισχύς εξόδου RMS / 4 Ohm: 2 x 250 Watt
 • Ονομαστική ισχύς εξόδου Κατηγορία A / 8 Ohm: 2 x 10 Watt
 • Αρμονική παραμόρφωση: < 0,1 % (1 kHz, 1 Watt)
 • Ευαισθησία εισόδου: 300 mV
 • Λόγος Σήματος-Θορύβου: > 90 dB
 • Αντίσταση εισόδου: 47 kOhm
 • Είσοδοι: 4 x Stereo RCA, 1 x Optical, 1 x Coaxial
 • Έξοδοι: 1 x Stereo RCA Pre Out, 1 x Stereo RCA Rec Out, 4 x 2 Speaker Terminal, 2 x 3,5 mm Jack (Power Control)
 • Σωλήνες: 1 x 12AX7; 2 x 6N1P
 • Μορφές με δυνατότητα αναπαραγωγής: WAV, FLAC, APE, LPCM, MP3, ACC, AC3, WMA
 • Χρώμα: Μαύρο / Ασημί
 • Βάρος: 20,4 kg
 • Διαστάσεις (ΠxΥxΒ): 430 x 152 x 435 mm

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 20,4 κιλά
Dimensions 43 × 43,5 × 15,2 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας