Ενισχυτής ηχείων κατηγορίας D ICEPower
Ο CA80 αποτελεί την ενσάρκωση της καινοτομίας, διαθέτοντας την πρωτοποριακή τεχνολογία ενίσχυσης ICEPower Class-D. Σχεδιασμένος για απαιτητικούς ακουόφιλους, παρέχει άριστη ποιότητα ήχου με αξιοσημείωτη καθαρότητα και ισχύ. Αναβαθμίστε την ηχητική σας εμπειρία με τον ενισχυτή ηχείων Class-D ICEPower της ShanLing CA80, όπου η ακρίβεια συναντά την απόδοση.

ESS ES9219MQ DAC με ενισχυτές LTA8092 & RT6863
Το Shanling CA80 αποτελεί παράδειγμα σχολαστικής δεξιοτεχνίας σε έναν κλασικό σχεδιασμό CD player που ενσωματώνει άψογα προηγμένες τεχνολογίες στην κομψή και συμπαγή μορφή του. Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής εγγυάται ένα εξαιρετικό ακουστικό ταξίδι για τους χρήστες, ενσωματώνοντας απρόσκοπτα χαρακτηριστικά αιχμής στο συμπαγές της μέγεθος. Οι συσκευές αναπαραγωγής CD διαθέτουν πλέον το δοκιμασμένο τσιπ Sabre DAC της ESS, σε συνδυασμό με τον ενισχυτή LTA8092 & RT6863, εξασφαλίζοντας κορυφαία αποκωδικοποίηση και μετατροπή ήχου. Αυτή η αρμονική διαμόρφωση προσφέρει τόσο σαφήνεια όσο και δύναμη στην παραγωγή ήχου, ενισχύοντας τη συνολική μουσική εμπειρία.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ενισχυτής ηχείων κατηγορίας D ICEPower
  • ESS ES9219MQ DAC με ενισχυτές LTA8092 & RT6863
  • Μονάδα CD της Philips & τεχνολογία λέιζερ Sanyo HD860
  • Αναλογικές έξοδοι 3.5mm & RCA
  • Συμπαγής σχεδιασμός μεγέθους

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 2,5 κιλά
Dimensions 25 × 20,5 × 5,2 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας