I25 Prisma – αρθρωτός ενσωματωμένος ενισχυτής και συσκευή αναπαραγωγής δικτύου

Το I25 Prisma συνδυάζει τις μονάδες μετατροπής ψηφιακού σε αναλογικό DM35 και δικτυακού προγράμματος αναπαραγωγής SM35 Prisma με τη βραβευμένη πλατφόρμα ενσωματωμένου ενισχυτή I25, που διαθέτει την τεχνολογία μας ενίσχυσης UFPD 2 που παρέχει ισχύ 100 watt ανά κανάλι, για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ευέλικτο κέντρο ελέγχου και ισχύος για οποιοδήποτε Σύστημα.

Τεχνολογία

Ο αρθρωτός ενσωματωμένος ενισχυτής I25 Prisma είναι η πιο πρόσφατη επανάληψη των εμβληματικών πλέον ενσωματωμένων ενισχυτών της Primare και μεταξύ των πρώτων που χρησιμοποιεί το νέο μας σύστημα ισχύος UFPD 2, μια ριζική αναμόρφωση της βραβευμένης UFPD, πλήρως αναλογικής τεχνολογίας Class-D της Primare.

Παρέχοντας 100 Watt στα 8 ohms απόλυτης γραμμικής ενίσχυσης UFPD 2 σε όλο το ακουστικό εύρος ζώνης, το I25 Prisma προσφέρει φυσικά γρήγορο, καθαρό και ευέλικτο ήχο με μια άνευ προηγουμένου ικανότητα να ζωντανεύει τη μουσική.

Το I25 Prisma περιλαμβάνει τόσο την εξελιγμένη μονάδα μετατροπέα ψηφιακού σε αναλογικό, DM35, όσο και μια μονάδα αναπαραγωγής δικτύου Prisma, SM35, για τη δημιουργία ενός εξαιρετικά ευέλικτου κέντρου ελέγχου συστήματος. Το DM35 είναι μια πλήρως εξοπλισμένη βαθμίδα μετατροπέα ψηφιακού σε αναλογικό που επιτρέπει έως Μετατροπή PCM 768 kHz/32 bit και DSD 256. Το I25 Prisma συνεχίζει την παράδοση της Primare να προσφέρει εκπληκτική απόδοση από συμπαγείς και κομψούς ενσωματωμένους ενισχυτές για εύκολη εγκατάσταση σχεδόν σε οποιοδήποτε περιβάλλον διαβίωσης.
Prisma – Network and Multiroom Technology

Το Prisma είναι μια δέσμη τεχνολογιών που παρέχουν το ευρύτερο φάσμα δυνατοτήτων και λειτουργιών του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής δικτύου. Ουσιαστικά δημιουργήθηκε για να είναι ένας streamer που θα επέτρεπε σε όλους και παντού στο σπίτι να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να μοιραστούν τη βαθιά ικανοποιητική εμπειρία της αναπαραγωγής μουσικής υψηλής απόδοσης – το Prisma παρέχει συνδεσιμότητα πολλών δωματίων/πολλών ζωνών και έλεγχο των αποθηκευμένων και τα μέσα ροής, είτε ενσύρματα είτε ασύρματα, όλα διαχειρίζονται από κινητές συσκευές μέσω της αποκλειστικής εφαρμογής ελέγχου συστήματος Prisma.

Εκτός από το AirPlay 2, το Bluetooth®, το Roon Ready* και το Spotify Connect®, το Prisma διαθέτει ενσωματωμένο Chromecast, μια μοναδική πύλη ροής που επιτρέπει αβίαστη άμεση σύνδεση με εκατοντάδες εφαρμογές και υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένου φωνητικού ελέγχου, για την καλύτερη δυνατή απόδοση και εμπειρία χρήστη.

Η εμφάνιση και η αίσθηση της Σκανδιναβίας

Πιστεύουμε ότι κάθε πτυχή των προϊόντων μας – η εμφάνιση τους, η ικανοποιητική αίσθηση των χειριστηρίων – συμβάλλει στη συνολική εμπειρία ζωής με την Primare. Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα Primare αποπνέουν τα χαρακτηριστικά του σκανδιναβικού σχεδιασμού – απλά, κομψά σχέδια, με προσιτή και κατανοητή λειτουργικότητα.
Ένα παράδειγμα αυτού είναι το πόμολο ελέγχου υπογραφής μας, γνωστό σε όλο τον κλάδο τόσο για την εμφάνισή του όσο και για το πώς αισθάνεται στο χέρι καθώς επιλέγεται μια είσοδος ή ρυθμίζεται η ένταση. – ή όπως λέμε λαγόμ, ούτε πολύ ούτε πολύ λίγο, όλα σε ισορροπία, αναλογία και αρμονία.

Αρθρωτή Σχεδίαση και Κατασκευή Συστήματος

Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να προσφέρουμε σπονδυλωτές μονάδες όποτε είναι δυνατόν, προκειμένου να έχουμε ακριβώς τα σωστά χαρακτηριστικά, τόσο τώρα όσο και για το μέλλον. Η αρθρωτή σχεδίαση εμφανίζεται στους ενσωματωμένους αρθρωτούς ενισχυτές I25 και I35, καθώς και στον αρθρωτό προενισχυτή PRE35, οι οποίοι μπορούν να ενημερωθούν με τις μονάδες DAC και Prisma, καθώς και με τη συσκευή αναπαραγωγής CD35 που μπορεί να προσθέσει τη μονάδα Prisma είτε στο την ώρα της αγοράς ή σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Ως αποτέλεσμα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια προσεκτικά μελετημένη σειρά μοντέλων και διαμορφώσεων, προκειμένου να επιτρέψουμε την επιλογή συσκευής που ταιριάζει καλύτερα σε οποιαδήποτε ανάγκη συστήματος. Για παράδειγμα, ένα CD35 με εγκατεστημένη μονάδα Prisma μπορεί να συνδυαστεί με έναν ενσωματωμένο ενισχυτή I35, επιτρέποντας τον διαχωρισμό αναλογικών και ψηφιακών σταδίων. Εναλλακτικά, ένα I35 με εγκατεστημένες μονάδες DAC και Prisma μπορεί να συνδυαστεί με μια μεταφορά CD DD35, επιτρέποντας την αναπαραγωγή σε πολλούς χώρους και σε πολλές ζώνες κάθε εισόδου, είτε αναλογικής είτε ψηφιακής πηγής.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • UPFD 22 x 100 W 8 ohms / 2 x 200 4 ohms
 • RCA5 x stereo ζεύγος αναλογικών εισόδων
 • RCA1 x stereo ζεύγος αναλογική έξοδος LINE
 • RCA1 x stereo ζεύγος αναλογική έξοδος PRE
 • Έλεγχος συστήματος C25 remoteIR
 • Είσοδος/Έξοδος IR3,5 mm
 • Σκανδάλη 12V Έξοδος 3,5 mm
 • Θύρα ελέγχου εξωλέμβιου συστήματος RS232
 • DACAKM AK4497
 • Toslink4 x ψηφιακή είσοδος
 • RCA2 x ψηφιακή είσοδος
 • RCA1 x ψηφιακή έξοδος
 • USB-B1 x ψηφιακή είσοδος
 • Prismacontrol και συνδεσιμότητα
 • USB-A1 x ψηφιακή είσοδος
 • Ethernetx 2
 • WiFi
 • AirPlay
 • Bluetooth
 • Ενσωματωμένο Chromecast
 • Spotify Connect
 • Βάρος 11 Kg
 • Διαστάσεις 430 x 106 x 420 mm (WHD)
 • Φινιρίσματα μαύρο ή τιτάνιο

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 11 κιλά
Dimensions 43 × 10,6 × 42 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας