Ο Primare I15 Black είναι ένας πλήρως αναλογικός ενσωματωμένος ενισχυτής, με ισχύ 60 watt ανά κανάλι και την επιλογή προσθήκης της βαθμίδας κινούμενου μαγνήτη MM15 phono ανά πάσα στιγμή.

Με το συμπαγές ντουλάπι I15 μεγέθους τριών τετάρτων, ανοίγονται ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες για την παροχή της υψηλότερης ποιότητας μουσικής ακόμα και στον μικρότερο χώρο διαβίωσης.

Το I15 χρησιμοποιεί την ίδια μονάδα ισχύος Hypex πλήρως αναλογικής κατηγορίας D που χρησιμοποιείται στο βραβευμένο I15 Prisma. Ωστόσο, χωρίς την ανάγκη παροχής ρεύματος στο στάδιο μετατροπής ψηφιακού σε αναλογικό και στο πρόγραμμα αναπαραγωγής δικτύου που βρίσκεται στο I15 Prisma, το τροφοδοτικό έχει διαμορφωθεί ώστε να επιτρέπει στο I15 να λειτουργεί με ακόμη μεγαλύτερη κίνηση και λεπτομέρεια.

Πιστεύουμε ότι κάθε πτυχή των προϊόντων μας – η εμφάνιση τους, η ικανοποιητική αίσθηση των χειριστηρίων – συμβάλλει στη συνολική εμπειρία ζωής με την Primare. Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα Primare αποπνέουν τα χαρακτηριστικά του σκανδιναβικού σχεδιασμού – απλά, κομψά σχέδια, με προσιτή και κατανοητή λειτουργικότητα.
Ένα παράδειγμα αυτού είναι τα συμπαγή, ουσιαστικά μεγέθους τριών τετάρτων, της σειράς 15, ντουλάπια που δημιουργούν την αίσθηση των τέλειων αναλογιών που είναι κατάλληλα για να επιτρέπεται η τοποθέτηση σε οποιοδήποτε περιβάλλον διαβίωσης – ή όπως λέμε λαγόμ, όχι πολύ, ούτε πολύ λίγο. όλα σε ισορροπία, αναλογία και αρμονία.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς εξόδου2 x 60W/100W 8/4 ohms
 • RCA5 x stereo αναλογικές εισόδους ζεύγους
 • MMoption MM phono stage board
 • Έξοδος γραμμής RCA1 x στερεοφωνικό αναλογικό ζεύγος
 • Έξοδος RCA1 x στερεοφωνικό αναλογικό ζεύγος PRE
 • Έλεγχος συστήματος C25 remoteIR
 • IR3,5 mm in/out
 • Θύρα ελέγχου εξωλέμβιου συστήματος RS232
 • 12V σκανδάλης
 • Διαστάσεις 350 x 73 x 339 mm (WHD)
 • Βάρος 6,5 Kg

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 6,5 κιλά
Dimensions 35 × 33,9 × 7,3 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας