Αυτός ο πρόσφατα αναπτυγμένος Marantz HD-AMP1 είναι ένας συμπαγής ενισχυτής υψηλής κατηγορίας, με υπέροχη, κομψή, κλασική εμφάνιση. Αλλά μην αφήσετε αυτό να σας παραπλανήσει, η προηγμένη τεχνολογία του ενισχυτή μεταγωγής εκτοξεύει 70 W στα 4 ohms, ενώ το διπλό κρυστάλλινο ρολόι και το διακριτικό φίλτρο DAC με Marantz
Οι μονάδες HDAM-SA2 κάνουν τον τυπικό μετρημένο ήχο τόσο απίστευτο όσο ο ήχος υψηλής ανάλυσης. Αυτός ο νέος ενισχυτής σας προσφέρει επίσης το μοναδικό Μουσικό Ψηφιακό Φιλτράρισμα Marantz (MMDF), με δύο επιλέξιμα χαρακτηριστικά φίλτρου για να καλύψει διαφορετικά γούστα και μουσική. Κάθε ένα χειρίζεται ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια με στοργική φροντίδα στο ψηφιακό ηχητικό σήμα. Καθώς τα σημερινά νέα μέσα δεν διατίθενται μόνο σε ανάλυση 44,1 kHz/16 bit – παρόμοια με τη μορφή CD, η Marantz ανέπτυξε το ψηφιακό τμήμα για να χειρίζεται σήματα ανάλυσης έως 384 kHz/32 bit και DSD 2,8 MHz / 5,6 MHz / 11,2 MHz. Οι οπτικές και ομοαξονικές ψηφιακές είσοδοι είναι έτοιμες για σύνδεση τηλεόρασης ή αποκωδικοποιητή και υπάρχει θύρα USB-B για ροή μουσικής απευθείας από τον υπολογιστή ή το MAC σας. Τα iDevices μπορούν επίσης να συνδεθούν μέσω της θύρας USB στο μπροστινό μέρος. Για να διαφυλάξουμε την ποιότητα κατά τη σύνδεση σε υπολογιστή, δημιουργήσαμε εκτεταμένη απομόνωση γύρω από την είσοδο USB-B για να εξαλείψουμε την πιθανότητα θορύβου υψηλής συχνότητας που δημιουργείται από τον υπολογιστή που εισέρχεται στο HD-AMP1. Πληροφορίες σχετικά με την ένταση, την είσοδο, την ανάλυση και πολλά άλλα εμφανίζονται στην κομψή οθόνη φινιστρίνι της Marantz. Ενώ το μπροστινό μέρος από συμπαγές αλουμίνιο υποστηρίζεται από μια πλάκα διπλής στρώσης στο κάτω μέρος και τα πλαϊνά πάνελ σε ρετρό στυλ. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της συμπαγούς έκστασης.

Σειρά Marantz MusicLink

Η Marantz ενισχύει και πάλι την αφοσίωσή της στην καθαρή μουσική απόδοση με την αναγέννηση του MusicLink, μιας σειράς προϊόντων που κυκλοφόρησε το 1990 με έμφαση στην αναπαραγωγή των βασικών μουσικών στοιχείων από μικρού μεγέθους, σπάνια εμφανιζόμενα στοιχεία σχεδιασμού. Ο στόχος είναι απλός: να φέρει στον ακροατή όλο το συναίσθημα και τη μουσική λεπτομέρεια του αυθεντικού στούντιο ήχου, σε συνδυασμό με μια κομψή εμφάνιση και μια πλούσια αίσθηση. Δεν είναι τυχαίο ότι ο δημιουργός της απολαυστικής νέας σειράς MusicLink είναι και πάλι ο Ken Ishiwata.

Μοναδική ηχητική απόδοση Marantz με audiophile μετατροπέα D/A
Μην παραπλανηθείτε από τη συμπαγή μορφή. Το HD-AMP1 αποδίδει 2 x 70 W σε 4 Ohm, χειρίζεται παιχνιδιάρικα ακόμη και απαιτητικά μέρη μουσικής χάρη στο εξαιρετικά σταθερό τροφοδοτικό και την τεχνολογία Current Feedback της Marantz. Το διπλό ρολόι κρυστάλλου και ένα διακριτό φίλτρο μετάδοσης DAC με τις πολύ αναγνωρισμένες μονάδες προενισχυτή HDAM της εταιρείας κάνουν τον τυπικό μετρημένο ήχο να αισθάνεται τόσο απίστευτο όσο και ο ήχος υψηλής ανάλυσης. Ένας υψηλής έντασης ήχου SABER D/A-Converter με δυνατότητα επεξεργασίας όχι μικρότερη από 384 kHz/32 bit είναι σε θέση να αναπαράγει ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες με ευκολία.

Ψηφιακό φιλτράρισμα Μουσικής Marantz
Το HD-AMP1 διαθέτει το μοναδικό Μουσικό Ψηφιακό Φιλτράρισμα Marantz (MMDF), εμπνευσμένο από την τεχνολογία κλάσης αναφοράς audiophile. Για τη Marantz, η χρήση τυπικών λύσεων ψηφιακών φίλτρων δεν αποτελεί επιλογή, καθώς αυτό το φιλτράρισμα είναι ζωτικής σημασίας για την αναπαραγωγή ήχου των ψηφιακών σημάτων εισόδου. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία επένδυσε εκτενώς στην απόκτηση ειδικών γνώσεων, οδηγώντας στην εξαιρετικά αναγνωρισμένη τεχνολογία Marantz Music Mastering που χρησιμοποιείται σε βραβευμένα προϊόντα Premium Range 11 Series. Προσαρμοσμένη για τη σχεδίαση υλικού HD-AMP1, η νέα λύση ονομάζεται Μουσικό Ψηφιακό Φιλτράρισμα Marantz. Δύο επιλέξιμα, ψηφιακά χαρακτηριστικά φίλτρων καλύπτουν διαφορετικά γούστα και το καθένα χειρίζεται ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια με στοργική φροντίδα στο ψηφιακό σήμα ήχου, μετατρέποντας τα νέα αρχεία πολυμέσων στην καλύτερη αναπαραγωγή υψηλής ανάλυσης.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς εξόδου (8/4 Ohm RMS) 35W / 70W
 • Απόκριση συχνότητας 20 Hz – 50 kHz
 • Λόγος σήματος προς θόρυβο 105 dB
 • Συνολική αρμονική παραμόρφωση 0,05%
 • Optical x2, Coaxial,
 • USB A,
 • USB B συνδέσεις μπορούν να δεχτούν αρχεία μέχρι και DSD 11.2Mhz.
 • Αναλυτικά : Optical x2 ,Coaxial ,USB A, USB B , Analog x2 Inputs – Subwoofer Out – Power Output RMS) 2x35W (Ohm)/2x70W
 • (4Ohm)
 • Features: HDAM-SA2,
 • unique Marantz Musical Digital Filtering (MMDF), ικανό να δεχτεί 384kHz/32bit υψηλής αναλυσης ήχο DSD2.8/5.6/11.2 / WAV /
 • FLAC / AIFF / ALAC ,
 • Διαστάσεις: 304x352x107 χλστ.,
 • Βάρος 5,8 kg,

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 6 κιλά
Dimensions 30,4 × 10,7 × 35,2 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας