Συμπαγής ενσωματωμένος ενισχυτής
Το audiolab M-ONE είναι ένας συμπαγής ενσωματωμένος ενισχυτής – η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια M-DAC. Ενώ αξιοποιούμε την αναγνωρισμένη τεχνολογία DAC και ενισχυτή μας σε ένα ενιαίο μικροσκοπικό κουτί, μια σειρά από συνδέσεις, αναλογικές και ψηφιακές, το aptX Bluetooth και USB εξασφαλίζουν μια συναρπαστική εμπειρία ήχου με ήχο ανάλυσης έως και 384 kHz.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Ένας ενισχυτής για τους λάτρεις της σύγχρονης μουσικής
Εξωτερικά, το M-ONE είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το M-DAC+, το κορυφαίο στοιχείο DAC του audiolab. Διαθέτει την ίδια συμπαγή θήκη αλουμινίου, αρκετά μικρή για να κάθεται διακριτικά σε ένα γραφείο, τραπέζι ή ράφι, με την ίδια κεντρική οθόνη OLED και κομψό διπλό περιστροφικό σύστημα ελέγχου. Ωστόσο, ενώ τα αυτόνομα DAC απαιτούν ξεχωριστό ενισχυτή ισχύος για την οδήγηση ενός ζεύγους ηχείων, το M-ONE ενσωματώνει στερεοφωνική ενίσχυση κατάλληλης υψηλής ποιότητας, συν εγκαταστάσεις προενισχυτή για αναλογικές πηγές καθώς και ψηφιακές, στο μικροσκοπικό σασί του.

Τεχνολογία
Τώρα η μαγεία του DAC
Το τμήμα DAC του M-ONE είναι εξοπλισμένο για να επεξεργάζεται δεδομένα ήχου PCM έως 32-bit/384 kHz μέσω USB, διασφαλίζοντας ότι το M-ONE είναι έτοιμο να εκμεταλλευτεί πλήρως τον ψηφιακό ήχο υψηλής ανάλυσης τόσο τώρα όσο και στο μέλλον. Η είσοδος USB υποστηρίζει επίσης αρχεία DSD (το ψηφιακό ηχοσύστημα που αναπτύχθηκε αρχικά για Super Audio CD), προσφέροντας συμβατότητα με τα DSD64, DSD128 και DSD256 – μια σημαντική συμπερίληψη, καθώς το DSD έχει να παίξει σημαντικό ρόλο στην αναπτυσσόμενη σκηνή ήχου υψηλής ανάλυσης.

Τεχνολογία
Εχω την δύναμη
Το τμήμα προενισχυτή συνδυάζει μινιμαλιστικό σχεδιασμό με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας μια σύντομη, άμεση διαδρομή σήματος για τη διατήρηση της καθαρότητας του ήχου. Η ένταση του ήχου ελέγχεται ψηφιακά στον αναλογικό τομέα, με έξοδο απευθείας στον ενισχυτή ισχύος Class AB, ο οποίος αποδίδει ισχύ 40 W ανά κανάλι σε 8 ohms – άφθονη ισχύς για να οδηγεί αποδοτικά σύγχρονα ηχεία σε επίπεδα έντασης που γεμίζουν τον χώρο χωρίς καμία ένδειξη πίεσης.

Ένα γραμμικό τροφοδοτικό χαμηλού θορύβου ωφελεί όλα τα κυκλώματα από το DAC έως τον ενισχυτή ισχύος, ενσωματώνοντας έναν θωρακισμένο, περιελιγμένο σπειροειδές μετασχηματιστή ακριβείας και πολλαπλά τμήματα τροφοδοσίας για να διατηρούνται οι παρεμβολές διασταύρωσης στο ελάχιστο. Αυτός ο ασυμβίβαστος σχεδιασμός κυκλώματος επιτρέπει μια ανοιχτή και άφθονη ηχητική σκηνή γεμάτη με καθαρές λεπτομέρειες και γρήγορες, με ακρίβεια καθορισμένες μουσικές μεταβατικές στιγμές – όταν χρησιμοποιείται με ηχεία κατάλληλης ποιότητας, η απόδοση του M-ONE διαψεύδει το μικρότερο μέγεθός του.

Εκτός από την κύρια βαθμίδα ενισχυτή ισχύος, το M-ONE μοιράζεται τον ίδιο ενισχυτή ακουστικών υψηλής ποιότητας που παρουσιάζεται στα M-DAC και M-DAC+, διασφαλίζοντας ότι είναι εξίσου ικανό με ακουστικά όπως και όταν τροφοδοτεί ηχεία.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Γενική περιγραφή Ενσωματωμένος ενισχυτής με Bluetooth
 • Ρυθμός δειγματοληψίας 32 bit / 192 kHz (οπτική, ομοαξονική)
 • 32-bit / 384 kHz (USB)
 • 2,8MHz (DSD64), 5,6MHz (DSD128), 11,2MHz (DSD256)
 • Ευαισθησία εισόδου 515mV
 • Αντίσταση εισόδου 10Κ
 • Είσοδοι 1 x USB A για συσκευές Apple, 1 x USB B για υπολογιστή,
 • 1 x COAX, 1 x OPT, 1 x Bluetooth, 2 x RCA, 1 x ακουστικά
 • Σκανδάλη 12v Ναι
 • Ισχύς εξόδου (8 Ohms) 2 x 40W
 • Ισχύς εξόδου (4 Ohm) 2 x 60 W
 • Απόκριση συχνότητας (-3dB) 10-30kHz
 • Ολική αρμονική παραμόρφωση (THD) 0,01%
 • Λόγος σήματος προς θόρυβο (S/N) 105dB
 • Έξοδοι Έξοδοι ακροδεκτών ηχείων
 • Διαστάσεις 114mm x 247mm x 292mm
 • Καθαρό βάρος 5,5 κιλά

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 5,5 κιλά
Dimensions 24,7 × 29,2 × 11,4 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας