Ο  HPA V550 PRO προσφέρει έναν από τους πιο ισχυρούς ενισχυτές ακουστικών στην αγορά χάρη στην απαράμιλλη τεχνολογία του.

Η λειτουργία του HPA V550 PRO περιορίζεται σε αμιγώς αναλογικές τιμές, δηλαδή την αναπαραγωγή ακουστικών και τη λειτουργία προενισχυτή.
Για να μπορείτε να συγκεντρωθείτε στην ακουστική σας ευχαρίστηση, κάθε λειτουργία μπορεί να ελεγχθεί μέσω του τηλεχειριστηρίου

Χαμηλότερος θόρυβος – χάρη σε ένα πολύ μικρό εσωτερικό κέρδος. Αυτό σημαίνει ότι ο θόρυβος του ίδιου του ενισχυτή δεν ακούγεται.

Υψηλή τάση εξόδου – χάρη στην εσωτερική τάση λειτουργίας 50 volt. Επομένως, είναι ιδανικό για ακουστικά υψηλής αντίστασης.
Υψηλή ισχύς εξόδου – χάρη στους ισχυρούς ενισχυτές που μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερη ισχύ από ό,τι χρειάζονται ακόμη και τα πιο απαιτητικά ακουστικά. Επομένως ιδανικά για ακουστικά με χαμηλές σύνθετες αντιστάσεις και επίσης μαγνητοστάτες.
Υψηλός συντελεστής απόσβεσης – λόγω της χαμηλότερης αντίστασης εξόδου. Γι’ αυτό είναι ιδανικά για τον έλεγχο ακόμη και των πιο δύσκολων ακουστικών χωρίς παρεμβολές, με εγγύηση ασυμβίβαστης απόκρισης συχνότητας.
Τηλεχειριστήριο – Ελέγξτε το HPA V550 PRO εξ αποστάσεως με το κομψό τηλεχειριστήριό το. Μέσω υπερύθρων έχετε πρόσβαση στον μηχανοκίνητο έλεγχο έντασης, τη σίγαση, την επιλογή εισόδου, τις ρυθμίσεις επαναδειγματοληψίας, τα ακουστικά και τον έλεγχο εξόδου γραμμής.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • 256 ρυθμισμένα επίπεδα έντασης
 • Τηλεχειριστήριο για ένταση, σίγαση, επιλογή εισόδου, επαναδειγματοληψία, επιλογή εξόδου
 • Μηχανοκίνητα χειριστήρια έντασης ήχου
 • Ελεγκτής ισορροπίας
 • 3 αναλογικές εισόδους στερεοφωνικού ήχου: 2 x μη ισορροπημένη μέσω RCA, 1 x ισορροπημένη μέσω XLR
 • +/- 18 dB pre-gain για βέλτιστη προσαρμογή του HPA V550 Pro στην πηγή και τα ακουστικά
 • 4 ισχυροί ενισχυτές, 6400 mW Pmax στα 50 ohms, 21 V RMS στα 600 ohms
 • Παρακολούθηση των εξόδων των ακουστικών για τάση DC και υπερφόρτωση
 • Η διαδρομή ακουστικών και η διαδρομή γραμμής εξόδου μπορούν να αλλάξουν χωριστά
 • Έξοδοι ακουστικών: 2 φορές μη ισορροπημένη με υποδοχή 6,3 mm, 1 ισορροπημένη με XLR 4 ακίδων
 • Line Out: 1 x μη ισορροπημένη μέσω Cinch, 1x ισορροπημένη μέσω XLR
 • Προσαρμογή του σήματος γραμμής εξόδου στις ακόλουθες συσκευές στην περιοχή +/- 18 dB
 • 2 σπειροειδείς μετασχηματιστές, χωρητικότητα φίλτρου > 35.000 uF

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 6 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας