Ο ενισχυτής ακουστικών για εξαιρετική μουσική απόλαυση

Ο Violectric HPA V340 είναι ένας κορυφαίος ενισχυτής ακουστικών για τους λάτρεις του ήχου. Το νέο μοντέλο προσφέρει το λαμπρό κύκλωμα του μεγάλου αδερφού του, του V550. Αυτό καθιστά το HPA V340 ιδανικό για την παροχή οποιουδήποτε σχεδιασμού ακουστικών και τεχνολογίας προγραμμάτων οδήγησης. Με υψηλή τάση εξόδου και υψηλή ισχύ εξόδου, οι τύποι ακουστικών χαμηλής και υψηλής αντίστασης μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς κόπο – ακόμη και οι μαγνητοστάτες δεν αποτελούν πρόβλημα για το Violectric HPA V340.

Το τυπικό κύκλωμα προ-κέρδους Violectric επιτρέπει επίσης τη ρύθμιση της στάθμης του ενισχυτή στο προτιμώμενο μοντέλο ακουστικών για την τέλεια συμβίωση ενισχυτή και οδηγού. Αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στο γερμανικό εργοστάσιο με εξαρτήματα πρώτης κατηγορίας, το HPA V340 εντυπωσιάζει από κάθε άποψη.

Είσοδοι αναλογικές, στερεοφωνικές:
2x RCA μη ισορροπημένο
– Οι είσοδοι μπορούν να ενεργοποιηθούν στο μπροστινό μέρος με διακόπτη –

Έξοδοι ακουστικών:

2x jack 6,3 mm, ασύμμετρη
1x XLR 4 ακίδων, θηλυκό, ισορροπημένο
Έξοδοι αναλογικές, στερεοφωνικές:

1x RCA μη ισορροπημένο
1x XLR αρσενικό ισορροπημένο
– Οι έξοδοι μπορούν να ενεργοποιηθούν στο μπροστινό μέρος με διακόπτη (Head / Both / Line) στο πίσω μέρος με ένα κουμπί (Line Pre / Post) –

Ισορροπημένες εξόδους ακουστικών

Όταν ακούτε μουσική μέσω των ηχείων, είστε μέρος της αίθουσας. Όταν ακούτε μέσω “κανονικών” ακουστικών, παίρνετε τη θέση του μαέστρου. Όταν ακούς με «ισορροπημένα» ακουστικά, είσαι μέρος της ορχήστρας.

Εάν τα ακουστικά λειτουργούν συμμετρικά, ο διαχωρισμός καναλιών αυξάνεται ξανά. Τα Balanced ακουστικά έχουν συνήθως σύνδεση XLR 4 ακίδων ή βύσμα Pentaconn. Για πραγματική συμμετρική λειτουργία, απαιτείται μεγάλη προσπάθεια με τη μορφή τεσσάρων ενσωματωμένων σταδίων ισχύος.

ΠΡΟ ΚΕΡΔΟΣ

Ο ενισχυτής ακουστικών βρίσκεται μεταξύ της πηγής μουσικής και των ακουστικών. Η πηγή μπορεί να έχει διαφορετικές δυνάμεις και τα ακουστικά μπορεί να έχουν διαφορετική ευαισθησία. Το Lake People PRE-GAIN χρησιμεύει για να αντισταθμίσει αυτές τις διαφορές και να βελτιστοποιήσει τον ενισχυτή ακουστικών για κάθε πιθανό συνδυασμό. Αυτό αντικατοπτρίζεται στον ελάχιστο θόρυβο, τον χαμηλότερο συντελεστή παραμόρφωσης και την καλύτερη ισότητα καναλιών.

Η ρύθμιση PRE-GAIN βρίσκεται στο πίσω μέρος του Violectric HPA V340 και μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά σε 7 επίπεδα (-18, -12, -6, 0, +6, +12, +18 dB)

Τέλεια προστασία για τα ακουστικά

Διάφορα κυκλώματα προστατεύουν τα ακουστικά από ασαφείς καταστάσεις λειτουργίας, άμεση τάση, υπερβολική θερμοκρασία λειτουργίας και υπερφόρτωση:

Καθυστερημένη ενεργοποίηση, άμεση απενεργοποίηση
Κάθε ενισχυτής ακουστικών προκαλεί παρεμβολές κατά την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Αυτές οι παρεμβολές μπορεί να βλάψουν τα συνδεδεμένα ακουστικά. Τα ακουστικά συνδέονται με τον ενισχυτή με καθυστέρηση μέσω ρελέ και των σχετικών ηλεκτρονικών και αποσυνδέονται ξανά αμέσως μετά την απενεργοποίηση. Με αυτόν τον τρόπο, τα ίδια τα ακουστικά προστατεύονται από τα ηλεκτρονικά της συσκευής, εφόσον δεν αναμένονται σαφώς καθορισμένες συνθήκες.

Παρακολούθηση DC
Οι έξοδοι παρακολουθούνται για επιβλαβή τάση DC. Μόλις ξεπεραστεί μια προκαθορισμένη τιμή, τα ακουστικά απενεργοποιούνται.

Παρακολούθηση υπερφόρτωσης
Η κατανάλωση ρεύματος μετράται συνεχώς κατά τη λειτουργία. Εάν σημειωθεί υπέρβαση των προκαθορισμένων παραμέτρων, τα ακουστικά απενεργοποιούνται.

Ανώτερη αναπαραγωγή ήχου

Το Violectric HPA V340 έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να διατηρεί την πιστότητα του ήχου στην πιο αγνή του μορφή. Η προηγμένη τεχνολογία ήχου εξασφαλίζει αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης και χωρίς παραμόρφωση σε όλο το φάσμα συχνοτήτων.

Είτε θέλετε να εξερευνήσετε λεπτές αποχρώσεις στη μουσική σας είτε να δημιουργήσετε ακριβείς μίξεις, αυτός ο ενισχυτής ακουστικών σάς επιτρέπει να ακούτε κάθε λεπτομέρεια καθαρά.

Η μοναδική τεχνολογία της Violectric:

Χαμηλότερος θόρυβος – χάρη σε ένα πολύ μικρό εσωτερικό κέρδος. Αυτό σημαίνει ότι ο θόρυβος του ίδιου του ενισχυτή δεν ακούγεται.
Υψηλή τάση εξόδου – χάρη στην εσωτερική τάση λειτουργίας 50 volt. Επομένως, είναι ιδανικό για ακουστικά υψηλής αντίστασης.
Υψηλή ισχύς εξόδου – χάρη στους ισχυρούς ενισχυτές που μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερη ισχύ από ό,τι απαιτούν ακόμη και τα πιο απαιτητικά ακουστικά. Επομένως ιδανικά για ακουστικά με χαμηλές σύνθετες αντιστάσεις και μαγνητοστάτες
Υψηλός συντελεστής απόσβεσης – λόγω της χαμηλότερης αντίστασης εξόδου. Επομένως, είναι ιδανικό για τον έλεγχο των πιο δύσκολων ακουστικών χωρίς καμία επιρροή. Το πλεονέκτημα της ασυμβίβαστης απόκρισης συχνότητας.
Violectric – Η επωνυμία για τους λάτρεις της μουσικής:

Η Violectric μεταφέρει εμπειρία δεκαετιών και τα υψηλά πρότυπα των επαγγελματικών προϊόντων Lake People στον κόσμο του hi-fi. Οι λάτρεις της μουσικής εκτιμούν ιδιαίτερα τις βέλτιστες επιλογές ενσωμάτωσης στα συστήματά τους – από ένα βολικό τμήμα εισόδου για να αποκτήσουν έλεγχο σε ψηφιακές διεπαφές με τεχνολογία μετατροπέα υψηλής ποιότητας σε πρότυπα εκπομπής.
Ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο της Violectric μπορεί να λειτουργήσει εξίσου διαισθητικά με τις επαγγελματικές λύσεις. Έχουν επίσης κοινά εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, επιλεγμένα με το χέρι.
Επιπλέον, τα προϊόντα Violectric είναι ενσωματωμένα σε ένα κομψό περίβλημα, έτσι ώστε να κόβουν μια λεπτή σιλουέτα σε υψηλής ποιότητας σύνολα HiFi. Τα προϊόντα της σειράς niimbus είναι αφιερωμένα στις υψηλότερες οπτικές και τεχνικές απαιτήσεις σε αυτήν την κατηγορία.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Δυναμική > 131 dB (Awtd)
 • Διαστάσεις 290 x 80 x 254 mm (ΠxΥxΒ)
 • Αντίσταση εξόδου < 0,15 ohm (μη ισορροπημένη) / 0,3 ohm (ισορροπημένη)
 • Ευαισθησία εισόδου +6dB
 • Αντίσταση εισόδου 10 kOhm
 • Χρώμα μαύρος
 • Στέγαση Επιφάνεια εργασίας
 • μέγ. επίπεδο εισόδου +21 dBu
 • Βιασύνη < -103 dBu (A-wtd)
 • Εύρος μετάδοσης 6Hz – 250kHz (-3dB)
 • Στιχομυθία -105 dB (1 kHz) / -100 dB (15 kHz)
 • Κανάλια ενισχυτών 2

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 3,4 κιλά
Dimensions 29 × 28,2 × 90 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας