Ο Violectric HPA V202 είναι ένας νέος αμιγώς ενισχυτής ακουστικών στη σειρά Violectric. Ο ενισχυτής ακουστικών είναι μια περαιτέρω εξέλιξη του νικητή πολλαπλών δοκιμών HPA V200. Προσφέρει τον απαράμιλλο φυσικό και ευχάριστο ήχο που έκανε διάσημους τους προκατόχους του.
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Χάρη στην ειδική τεχνολογία του, το HPA V202 όχι μόνο προσφέρει έναν από τους πιο ισχυρούς ενισχυτές ακουστικών στην αγορά, αλλά και:

Χαμηλότερος θόρυβος – χάρη σε ένα πολύ μικρό εσωτερικό κέρδος. Αυτό σημαίνει ότι ο θόρυβος του ίδιου του ενισχυτή δεν ακούγεται.
Υψηλή τάση εξόδου – χάρη στην εσωτερική τάση λειτουργίας 50 volt. Επομένως, είναι ιδανικό για ακουστικά υψηλής αντίστασης.
Υψηλή ισχύς εξόδου – χάρη στους ισχυρούς ενισχυτές που μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερη ισχύ από ό,τι χρειάζονται ακόμη και τα πιο απαιτητικά ακουστικά. Επομένως ιδανικά για ακουστικά με χαμηλές σύνθετες αντιστάσεις και επίσης μαγνητοστάτες.
Υψηλός συντελεστής απόσβεσης – λόγω της χαμηλότερης αντίστασης εξόδου. Γι’ αυτό είναι ιδανικά για τον έλεγχο ακόμη και των πιο δύσκολων ακουστικών χωρίς παρεμβολές, με εγγύηση ασυμβίβαστης απόκρισης συχνότητας.
Χαρακτηριστικά
Οι είσοδοι της πίσω γραμμής μπορούν να επιλεγούν χρησιμοποιώντας έναν διακόπτη στο μπροστινό μέρος. Μετά τον έλεγχο έντασης RK 27, το ενεργοποιημένο και προσωρινό σήμα φτάνει στους ενισχυτές ισχύος, οι οποίοι αποτελούν περαιτέρω εξέλιξη των διάσημων κυκλωμάτων V200. Συνδέστε τα ακουστικά σας στο HPA V202 και απολαύστε έναν συμπαγή και φανταστικό ενισχυτή ακουστικών με τον περίφημο φυσικό, απαλό αλλά ακριβή Violectric ήχο!

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Χρώμα μαύρος
  • Στέγαση Επιφάνεια εργασίας
  • Έξοδοι ακουστικών 1 (βύσμα 6,3 mm, μη ισορροπημένη), 1 (Pentaconn, μη ισορροπημένη)
  • Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Εσωτερικό 230V / 115V AC

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1,2 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας