Το Violectric DHA V380 είναι μια νέα κορυφαία συσκευή στη σειρά Violectric. Προσφέρει ένα DAC τελευταίας τεχνολογίας και έναν ισορροπημένο ενισχυτή ακουστικών και μια λειτουργία προενίσχυσης.

Το DAC είναι μια νέα εξέλιξη και περιλαμβάνει ένα 32-bit resampler / reclocker και δύο 32-bit DAC ανά κανάλι.

Στον ενισχυτή ακουστικών υλοποιήθηκαν τα τελευταία ευρήματα από τους πολλαπλούς νικητές των δοκιμών των Lake People, Violectric και Niimbus.

Ο Violectric DHA V380 δεν προσφέρει μόνο έναν ισχυρό ενισχυτή ακουστικών, αλλά και:

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΘΟΡΥΒΟ – μέσω μιας πολύ μικρής ποσότητας εσωτερικής ενίσχυσης. Αυτό καθιστά τον αυτοπαραγόμενο θόρυβο του ενισχυτή μη ακουστό.

ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ ΕΞΟΔΟΥ – μέσω της εσωτερικής τάσης λειτουργίας 50 V. Ως εκ τούτου, είναι ιδανικά κατάλληλος για ακουστικά υψηλής αντίστασης που αξίζουν υψηλή εναλλαγή τάσης εξόδου.

ΥΨΗΛΗ ΙΣΧΥΣ ΕΞΟΔΟΥ – χάρη στους ισχυρούς ενισχυτές που προσφέρουν πολύ περισσότερη ισχύ ακόμα και τα πιο απαιτητικά ακουστικά που θα χρειάζονταν. Έτσι, ταιριάζει καλύτερα για ακουστικά με χαμηλή αντίσταση καθώς και για μαγνητοστατικά ακουστικά !!!

ΥΨΗΛΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ – λόγω της χαμηλότερης σύνθετης αντίστασης εξόδου. Ως εκ τούτου, το ιδανικό ταίρι για ακουστικά που οδηγούνται δύσκολα χωρίς αρνητικές παρενέργειες και με την εγγύηση για μια ασυμβίβαστη απόκριση συχνότητας.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • 2 αναλογικές στερεοφωνικές είσοδοι, μη ισορροπημένες μέσω RCA
 • 3 ψηφιακές είσοδοι, opto και coax με δυνατότητα έως 24 bit και έως 192 kHz, USB με δυνατότητα έως 32 bit και έως 384 kHz για
 • σήματα PCM, DSD 64 – 256
 • 32 bit Resampling / Reclocking με δυναμικό εύρος 180 dB, λειτουργίες: Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση / Best
 • 2 x 32 bit DAC ανά κανάλι με -112 dB THD+N και 123 dB δυναμικό εύρος
 • +/- 18 dB Pre-Gain για τέλεια προσαρμογή του DHA V380 μεταξύ πηγής και ακουστικών
 • 4 ισχυροί ενισχυτές που προσφέρουν 5000 mW Pmax σε 50 Ohm και 21 V RMS σε 600 Ohm
 • Μονοπάτι ακουστικών και μονοπάτι line-out με δυνατότητα μεμονωμένης εναλλαγής
 • 1 εξισορροπημένη έξοδος ακουστικών με 4 ακροδέκτες XLR, 2 μονότονες έξοδοι με υποδοχή 6,3 mm
 • Έξοδος γραμμής, στερεοφωνική, 1 x μη ισορροπημένη μέσω RCA, 1 x ισορροπημένη μέσω XLR
 • 1 τοροειδής μετασχηματιστής, χωρητικότητα φίλτρου > 26.500 uF
 • DAC? Ενισχυτής ακουστικών; Προενισχυτής; Οποιοσδήποτε συνδυασμός;
 • Οι έξοδοι ακουστικών ή οι οπίσθιες έξοδοι γραμμής μπορούν να ενεργοποιηθούν/απενεργοποιηθούν με έναν διακόπτη στην πρόσοψη.
 • Συνδέστε όχι μόνο τα ακουστικά σας στον Violectric DHA V380 αλλά και τον ενισχυτή ισχύος ή τα ενεργά ηχεία σας και απολαύστε έναν συμπαγή και φανταστικού ήχου ενισχυτή ακουστικών με ένα DAC τελευταίας τεχνολογίας και έναν προενισχυτή υψηλής ποιότητας!

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 6 κιλά
Dimensions 29 × 24,8 × 8 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας