Το Violectric DHA V226 είναι μια νέα συσκευή στη σειρά Violectric με ισχυρό μετατροπέα D/A, ισχυρό ισορροπημένο ενισχυτή ακουστικών και λειτουργία προενισχυτή.

Ο μετατροπέας D/A είναι μια νέα εξέλιξη με τον μετατροπέα Cirrus CS43131. Αυτός ο μετατροπέας 32 bit προσφέρει τυπικό δυναμικό εύρος 130 dB με THD+N -115 dB. Υποστηρίζει σήματα PCM έως 32 bit και 384 kHz και DSD 256.
Ο ενισχυτής ακουστικών είναι μια περαιτέρω εξέλιξη των νικητών πολλαπλών δοκιμών HPA V200, V280 και V281. Προσφέρει τον απαράμιλλο φυσικό και ευχάριστο ήχο που έκανε διάσημους τους προκατόχους του.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Χάρη στην απαράμιλλη τεχνολογία του, το DHA V226 όχι μόνο προσφέρει έναν από τους πιο ισχυρούς ενισχυτές ακουστικών στην αγορά, αλλά και:

Χαμηλότερος θόρυβος – χάρη σε ένα πολύ μικρό εσωτερικό κέρδος. Αυτό σημαίνει ότι ο θόρυβος του ίδιου του ενισχυτή δεν ακούγεται .
Υψηλή τάση εξόδου – χάρη στην εσωτερική τάση λειτουργίας 50 volt. Επομένως, είναι ιδανικό για ακουστικά υψηλής αντίστασης .
Υψηλή ισχύς εξόδου – χάρη στους ισχυρούς ενισχυτές που μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερη ισχύ από ό,τι χρειάζονται ακόμη και τα πιο απαιτητικά ακουστικά. Επομένως ιδανικά για ακουστικά με χαμηλές σύνθετες αντιστάσεις και επίσης μαγνητοστάτες
Υψηλός συντελεστής απόσβεσης – λόγω της χαμηλότερης αντίστασης εξόδου. Γι’ αυτό είναι ιδανικά για τον έλεγχο ακόμη και των πιο δύσκολων ακουστικών χωρίς παρεμβολές, με εγγύηση ασυμβίβαστης απόκρισης συχνότητας.

Η επιλογή είναι δική σας:
Μετατροπέας D/A; Ενισχυτής ακουστικών; Προενισχυτής; Ενας συνδυασμός?

Οι έξοδοι ακουστικών ή οι έξοδοι της πίσω γραμμής μπορούν να απενεργοποιηθούν/ενεργοποιηθούν χρησιμοποιώντας έναν διακόπτη στο μπροστινό μέρος.
Συνδέστε όχι μόνο τα ακουστικά σας στο DHA V226 , αλλά και τον ενισχυτή ισχύος ή τα ενεργά ηχεία σας και απολαύστε έναν συμπαγή και φανταστικό ενισχυτή ακουστικών με μετατροπέα D/A υψηλής ποιότητας και προενισχυτή πρώτης κατηγορίας

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • 2 αναλογικές στερεοφωνικές είσοδοι, μη ισορροπημένη μέσω RCA
 • 1 ψηφιακή είσοδος, USB-C, με έως 32 bit και έως 384 kHz για σήματα PCM, DSD 64 – 256
 • Μετατροπέας D/A 32 bit με τυπικά -115 dB THD+N και δυναμική 130 dB
 • +/- 18 dB pre-gain για βέλτιστη προσαρμογή του DHA V226 στην πηγή και τα ακουστικά
 • Έλεγχος έντασης με ποτενσιόμετρο RK 27, μεγάλο κουμπί εξολοκλήρου από αλουμίνιο 38 mm
 • 4 ισχυροί ενισχυτές, 3500 mW Pmax στα 100 ohms, 23 V RMS στα 600 ohms
 • Καθυστερημένη ενεργοποίηση των ακουστικών μετά την ενεργοποίηση
 • Η διαδρομή ακουστικών και η διαδρομή γραμμής εξόδου μπορούν να επιλεγούν ξεχωριστά
 • Έξοδοι ακουστικών: 1 x 4-pin XLR, balanced / 1 x Pentaconn, balanced / 1 x 6,3 mm jack, unbalanced
 • Έξοδος στερεοφωνικής γραμμής: 1 x μη ισορροπημένη μέσω RCA
 • Τοροειδής μετασχηματιστής, χωρητικότητα φίλτρου > 22.000 uF

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 3 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας