Το GO pod είναι ένα ζεύγος φορητών ενισχυτών DAC/ακουστικών Bluetooth που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα premium in-ear monitors (IEM) σας ασύρματα.

Είναι η πρώτη συσκευή στον κόσμο που υποστηρίζει Hi-Res 96kHz/24bits με LDAC και Qualcomm Snapdragon Sound Bluetooth codecs στο TWS.

Δεδομένης της ποιότητας του κυκλώματος του GO pod, όταν συνδυάζεται με ένα καλά επιλεγμένο ζευγάρι IEM υψηλής απόδοσης, ο ήχος που προκύπτει είναι πολύ πιο μπροστά από οποιαδήποτε “πραγματικά ασύρματα” ακουστικά ή ακουστικά Bluetooth.

Η χρήση ενός ζεύγους GO pods είναι απλή. Αρχικά, αποσυνδέστε το καλώδιο από τα αγαπημένα σας IEM και συνδέστε τα ακουστικά στο αριστερό και το δεξί pod. Στη συνέχεια, αντιστοιχίστε τα pods με τη συσκευή προέλευσης (ένα smartphone, για παράδειγμα) και αγκιστρώστε τις εργονομικά σχεδιασμένες θηλιές αυτιών γύρω από τα αυτιά σας για να εξασφαλίσετε άνετη εφαρμογή… το αποτέλεσμα είναι απαράμιλλος ήχος ακουστικών TWS (True Wireless Stereo).

Bluetooth υψηλής ανάλυσης
Καλύπτεται επίσης η μορφή 24-bit aptX Adaptive της Qualcomm, η οποία προσφέρει ρυθμούς δειγματοληψίας έως και 96kHz, με το πρόσθετο πλεονέκτημα του QHS (Qualcomm High Speed) που παρέχει επιπλέον εύρος ζώνης 300kbps. Άλλοι υποστηριζόμενοι κωδικοποιητές περιλαμβάνουν το κανονικό aptX, το AAC και το SBC.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε πιθανή συσκευή πηγής αντιμετωπίζεται με την υψηλότερη ανάλυση ήχου που επιτρέπει η προδιαγραφή Bluetooth.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

DAC: Cirrus Logic MasterHIFI
DSD: Α/Α
Μπαταρία: GO pod: (7 ώρες) | Θήκη φόρτισης: 180mAh (7 ώρες): (35 ώρες): 1500mAh (35 ώρες)
Bluetooth: aptX Adaptive, aptX HD, aptX LL, aptX, AAC, SBC)
Είσοδοι: USB Type-C
Έξοδοι: MMCX, 0,78mm 2 ακίδων
Έξοδος ακουστικών: MMCX, 0.78mm 2-pin
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): GO pod: θήκη φόρτισης: 16,4 x 43,5 x 9,5 mm | Θήκη φόρτισης: 16,4 x 43,5 x 9,5 mm: 76 x 116 x 38.5mm
Βάρος: GO pod: 12g | Θήκη φόρτισης: 126g
Εγγύηση: 24 μήνες
Περιεχόμενα συσκευασίας: Πλήρης συσκευασία: MMCX και 0.78mm 2-pin Earloops, καλώδιο φόρτισης USB, οδηγός γρήγορης εκκίνησης

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας