Ψηφιακός στερεοφωνικός ενισχυτής PA με ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων σε συμπαγές περίβλημα. Το τμήμα ενισχυτή Class-D μπορεί να αποδώσει έως και 2 x 55 W max. έξοδο για μουσική υπόκρουση με είσοδο μικροφώνου για ανακοινώσεις ή ειδοποιήσεις.

Το τμήμα αναπαραγωγής πολυμέσων μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε συσκευή αναπαραγωγής MP3 USB / microSD, δέκτη FM, δέκτη Bluetooth, 2 εισόδους στερεοφωνικής γραμμής (πίσω πίνακας RCA) και άλλη είσοδο γραμμής στον μπροστινό πίνακα (3,5 mm). Η αναπαραγωγή μπορεί να ελεγχθεί από τον μπροστινό πίνακα ή από το παρεχόμενο I.R. τηλεχειριστήριο.

Παρέχονται τέσσερις βραχίονες στήριξης που επιτρέπουν στο A22 να τοποθετηθεί κάτω από έναν πάγκο ή σε τοίχο για διακριτική εγκατάσταση. Δύο μονάδες A22 μπορούν να τοποθετηθούν δίπλα-δίπλα σε ένα χώρο rack 1U, ο οποίος μπορεί να εξυπηρετήσει μικρότερες περιφερειακές ζώνες σε μια μεγαλύτερη εγκατάσταση PA.

Συνδυάστε με 2 ή 4 μονάδες ηχείων για ένα ηχοσύστημα που εξοικονομεί πραγματικά χώρο με ολοκληρωμένες και εύχρηστες λειτουργίες.

Συμπαγής και εύχρηστος πίνακας ελέγχου

Δέκτης Bluetooth

Δέκτης FM

USB / microSD mp3 player

Παρέχεται με I.R. τηλεχειριστήριο

Παρέχεται με 4 περιστρεφόμενους βραχίονες στήριξης

Είσοδος μικροφώνου με ξεχωριστό έλεγχο έντασης

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Τροφοδοτικό: 230Vac, 50Hz (IEC)
 • Αντίσταση εξόδου: 4 – 8 Ohms (κάθε κανάλι)
 • Ισχύς εξόδου 8 Ohms: 2 x 25W rms / 2 x 40W μέγιστη (@ 1kHz 10% THD)
 • Ισχύς εξόδου 4 Ohms: 2 x 35W rms / 2 x 55W μέγιστη (@ 1kHz 10% THD)
 • Είσοδοι: γραμμή Aux 1 (3,5 mm), Aux 2 (L+R RCA), Aux 3 (L+R RCA)
 • Είσοδος: υποδοχή μικροφώνου 6,3 mm
 • Ελέγχει την ένταση του μικροφώνου, τα πρίμα, τα μπάσα, την ένταση της μουσικής
 • Πηγή ήχου :USB/microSD player, δέκτης FM, Bluetooth
 • Σύνδεση κεραίας: τύπου F (δέκτης FM)
 • Διαστάσεις: 215 x 180 x 43 mm
 • Βάρος: 820g

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά
Dimensions 21,5 × 18 × 4,3 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας