Απολαύστε εκπληκτικό 8K video και 3D audio από τον AVR-X2800H. Γεμίστε μεσαίου-μεγέθους δωμάτια με ραφιναρισμένο ήχο από διαμόρφωση 7.2 ή 5.2.2 με Dolby Atmos και DTS:X. Και με το Ενσωματωμένο HEOS®, κάντε ασύρματο streaming online μουσικής και μοιραστείτε το με ηχεία με δυνατότητα-HEOS σε άλλα δωμάτια.

Επισκόπηση Φωτογραφίες Video Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κριτικές Και Βραβεία Υποστήριξη
Features – AVR-X2800H
AVR-X2800H 7.2 Ch. 8K AV Ραδιοενισχυτής
Overview
Απολαύστε εκπληκτικό 8K video και 3D audio από τον AVR-X2800H. Γεμίστε μεσαίου-μεγέθους δωμάτια με ραφιναρισμένο ήχο από διαμόρφωση 7.2 ή 5.2.2 με Dolby Atmos και DTS:X. Και με το Ενσωματωμένο HEOS®, κάντε ασύρματο streaming online μουσικής και μοιραστείτε το με ηχεία με δυνατότητα-HEOS σε άλλα δωμάτια.

Key Features
Ισχυρός ήχος:Γεμίστε μεσαίου-μεγέθους δωμάτιο με ισχυρό, ραφιναρισμένο ήχο.
Καθηλωτικός ήχος 3D: Αισθανθείτε καθηλωμένος στη μουσική ή στον ήχο της ταινίας σας.
Προορίζεται για 8K:Απολαύστε εκπληκτική ποιότητα video από την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία 8K.
Streaming μουσικής σε όλο το σπίτι σας: Με Ενσωματωμένο HEOS, έχετε εύκολη πρόσβαση στο streaming μουσικής και μοιραστείτε το με ηχεία με δυνατότητα HEOS σε άλλο δωμάτιο.

••••
ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΑΚΡΙΤΟΣ 7-CHANNEL ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ
Διακριτοί υψηλού-ρεύματος ενισχυτές σε όλα τα κανάλια για παροχή 150W ανά κανάλι—ισχύς επαρκής για οδήγηση οποιουδήποτε ηχείου

 

Dolby Atmos
Νιώστε κάθε διάσταση με Dolby Atmos. Αναβαθμίστε το δικό σας σύστημα home theatre με 5.1.2 διαμόρφωση ηχείων για ν’ απελευθερώσετε μία πλήρως καθηλωτική εμπειρία ήχου 3D από Dolby Atmos περιεχόμενο. Το Dolby Surround upmixer εμπλέκει όλα τα ηχεία για δημιουργία τρισδιάστατων ηχητικών αισθήσεων από κλασικό περιεχόμενο. Η Dolby Atmos Height Virtualization Technology δημιουργεί την αίσθηση του ήχου από ψηλά ακόμα και χωρίς σύστημα 5.1.2. Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε Dolby Atmos μουσικά κομμάτια, διαθέσιμα από τα Apple Music, Amazon HD, TIDAL ή συμβατή συσκευή streaming.

DTS:X
Ο DTS:X καθηλωτικός ήχος τοποθετεί τον ήχο εκεί όπου πρέπει να βρίσκεται φυσικά στον χώρο, δημιουργώντας μία ζωντανή, πολυδιάστατη εμπειρία ήχου. Το DTS Neural:X upmixer προσφέρει βελτιωμένη αίσθηση και αυξημένο ρεαλισμό για κλασικό περιεχόμενο. Το DTS Virtual:X παρέχει καθηλωτικό ήχο χωρίς κανάλια ύψους, δημιουργώντας εικονικά εφέ ύψους σε διάταξη ηχείων 7.1, 5.1 ή 2.1.

Συνδεσιμότητα HDMI με ARC/eARC
Υποστηρίζει την τελευταία τεχνολογία σε όλες τις εισόδους και την έξοδο HDMI. Το ARC (Audio Return Channel) ή το eARC (Enhanced Audio Return Channel) καθιστά απλή την αναπαραγωγή τηλεοπτικού ήχου μέσω του AV ραδιοενισχυτή σας με μία μόνο σύνδεση HDMI. Το eARC παρέχει μετάδοση ήχου HD και 3D, όπως Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio και Dolby Atmos, ενώ το ARC περιορίζεται σε φορμά συμβατικού ήχου 5.1ch ή PCM.

8K/HDCP 2.3
Απολαύστε κρυστάλλινα καθαρή ποιότητα 8K εικόνας στην 8K TV ή βιντεοπροβολέα σας. Υποστηρίζει τόσο 8K διέλευση όσο και 8K αναβάθμιση 4K περιεχομένου. Υποστηρίζει HDCP 2.3, το τελευταίο πρότυπο προστασίας έναντι αντιγραφής, για ηρεμία κατά το streaming περιεχομένου προστατευμένου έναντι αντιγραφής.

Λαμπερά χρώματα από HDR 10+
Υποστηρίζει HDR (High Dynamic Range), HLG (Hybrid Log Gamma), καθώς και Dynamic HDR και HDR10+ διέλευση. Το HLG προσφέρει HDR τεχνολογία με μεταδιδόμενο περιεχόμενο. Τόσο το Dynamic HDR όσο και το HDR10+ χρησιμοποιεί δυναμικά μεταδεδομένα για βελτιστοποίηση των σκοτεινών και των φωτεινών σημείων με την αλλαγή της εικόνας.

Dolby Vision
Συμβατός με Dolby Vision κι έτσι μπορείτε να απολαύσετε Dolby Vision περιεχόμενο από συμβατή πηγή και TV. Το Dolby Vision είναι μια εκπληκτική τεχνολογία απεικόνισης HDR που φέρνει στην οθόνη εξαιρετικά χρώματα, κοντράστ και φωτεινότητα.

Η επόμενη γενιά στην εμπειρία παιχνιδιών
Υποστηρίζει Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT) και Auto Low Latency Mode (ALLM) για ομαλή, απαλλαγμένη από χρονικές υστερήσεις εμπειρία παιχνιδιού, όταν συνδεθεί με συμβατές κονσόλες παιχνιδιών.

Ενσωματωμένο HEOS
Με το Ενσωματωμένο HEOS®, ο AV ραδιοενισχυτής σας μπορεί να κάνει streaming μουσικής ασύρματα σε συμβατές με HEOS συσκευές από μία ποικιλία δωρεάν και premium υπηρεσιών streaming. Οι καταναλωτές μπορούν, επίσης, να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού ασύρματα. Παίξτε το ίδιο τραγούδι σε κάθε δωμάτιο ή επιλέξτε διαφορετικό τραγούδι για κάθε συνδεδεμένο δωμάτιο μέσω μιας πλειάδας πηγών streaming. Προσθέστε Denon Home ηχεία σε περισσότερα δωμάτια και ελέγξτε τα όλα με την HEOS app.

Airplay 2 και Apple Siri Φωνητικός Έλεγχος
Χρησιμοποιήστε το AirPlay 2 για να κάνετε streaming Apple Music ασύρματα στον AV ραδιοενισχυτή ή ομαδοποιήστε τον με άλλα AirPlay συμβατά ηχεία για να γεμίσετε το σπίτι σας με μουσική.

Λειτουργεί με το Amazon Alexa
Χειριστείτε τον AV ραδιοενισχυτή σας χωρίς τη χρήση των χεριών σας με το Amazon Alexa και τη φωνή σας. Ρυθμίστε την ένταση ήχου, μεταβείτε στο επόμενο κομμάτι, αλλάξτε εισόδους για τα διάφορα media players και άλλα — “Just Ask.” Κατεβάστε την δωρεάν HEOS Home Entertainment Skill για να επιτρέψετε τις φωνητικές εντολές Amazon Alexa. Απαιτείται η Alexa app και η Amazon Echo, Dot ή αντίστοιχη. Η διαθεσιμότητα ποικίλει ανά χώρα.

High-resolution ήχος μέσω εισόδου USB
Ανακαλύψτε την απίστευτη πιστότητα των κομματιών high-resolution ήχου και απολαύστε μουσική, όπως ήθελε ο καλλιτέχνης. Μία μπροστινή θύρα USB υποστηρίζει αναπαραγωγή 24bit/192kHz hi-res ήχου από USB drive. Υποστηριζόμενα φορμά ήχου είναι MP3, WMA, WAV, MPEG4/AAC, FLAC και ALAC

Bluetooth audio transmitter
Ζευγοποιήστε τα αγαπημένα σας Bluetooth ακουστικά με τον AV ραδιοενισχυτή σας για να συνεχίσετε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, ταινίες ή τηλεοπτικά προγράμματα τη νύχτα. Μπορείτε, επίσης, να παίζετε ήχο τόσο από τα ηχεία όσο και από τα Bluetooth ακουστικά ταυτόχρονα. Αν έχετε ένα μέλος της οικογένειας ή ένα φίλο με προβλήματα ακοής, προτείνουμε τη διάταξη αυτή. Μπορείτε να συνδέσετε ένα ζεύγος ακουστικών τη φορά

Multi-source, multi-room
Αυτός ο AV ραδιοενισχυτής υποστηρίζει ήχο δύο-πηγών, δύο-ζωνών. Με τη σύνδεση στον AV ραδιοενισχυτή ενός ζεύγους ηχείων σε ένα δεύτερο δωμάτιο, μπορείτε να απολαύσετε 5.1 channel ήχο surround στο κυρίως δωμάτιο και μία ξεχωριστή πηγή ή streaming μουσικής στο δεύτερο δωμάτιο, όπως ένα απομονωμένο χώρο ή ένα αίθριο. Μπορείτε, επίσης, να παίξετε τον ίδιο ήχο και στα δύο δωμάτια, ώστε όλοι στο σπίτι σας να απολαμβάνουν και να επευφημούν την αγαπημένη σας ομάδα την Κυριακή το απόγευμα ή να ακούνε το ίδιο τραγούδι και στα δύο δωμάτια. Ο AV ραδιοενισχυτής υποστηρίζει ήχο δύο-πηγών, δύο-ζωνών.

Denon Setup Assistant
O βραβευμένος καθοδηγητικός Denon Setup Assistant παρέχει απλές, σαφείς οδηγίες για να ξεκινήσετε. Απλώς συνδέστε τον AV ραδιοενισχυτή σας στην τηλεόρασή σας και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη της τηλεόρασης για να συνδέσετε τα ηχεία σας, να πραγματοποιήσετε μετρήσεις ηχείων και να συνδέσετε πηγές. Για επιπλέον διευκόλυνση, ο AV ραδιοενισχυτής μετονομάζει αυτόματα τις εισόδους HDMI όταν συνδεθούν ή μπορείτε να τις μετονομάσετε χειροκίνητα κατά βούληση.

Audyssey Σουίτες Τεχνολογίας Διόρθωσης Δωματίου
Οι Denon AV ραδιοενισχυτές χρησιμοποιούν τη σουίτα Audyssey λογισμικού EQ για απλή, ακριβή ρύθμιση και βαθμονόμηση. Με το παρεχόμενο Audyssey μικρόφωνο μετρήσεων, η Audyssey μετρά όλα τα ηχεία στο δικό σας home theatre και συντονίζει τον AV ραδιοενισχυτή ώστε να παρέχει την ομαλότερη, συνολικά βέλτιστη ακουστική εμπειρία για το δωμάτιό σας. Αυτός ο AV ραδιοενισχυτής υποστηρίζει Audyssey MultEQ τεχνολογία διόρθωσης δωματίου. Τα άλλα υποστηριζόμενα χαρακτηριστικά Audyssey είναι το Dyanmic EQ και το Dynamic Volume.

Audyssey MultEQ Editor app
Μπορείτε να πάτε ακόμα ένα βήμα παραπέρα με την Audyssey MultEQ Editor app, υπεισερχόμενοι στα “άδυτα” για να δείτε και να κάνετε ρυθμίσεις για ακριβή συντονισμό—επιτρέποντάς σας να εξατομικεύσετε ακριβέστερα τον ήχο ανάλογα με τα προβλήματα του δωματίου σας και να προσαρμόσετε τον ήχο στις προσωπικές σας επιθυμίες. Με αυτήν την ολοκληρωμένη app, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμη του Audyssey MultEQ για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του τρόπου με τον οποίο ακούγεται ο οικιακός κινηματογράφος σας. Η app είναι διαθέσιμη προς αγορά στο iOS και στο Google Play store.

Denon AVR Remote app
Αυτή η iOS ή Android app ελέγχου σας επιτρέπει να ανοίξετε και να κλείσετε το ραδιοενισχυτή, να επιλέξετε πηγή εισόδου, να ρυθμίσετε τη στάθμη της έντασης ήχου και να περιηγηθείτε σε μουσική στο τηλέφωνό σας ή σε USB drive, όταν είναι συνδεδεμένο στο ραδιοενισχυτή.

Λειτουργεί με το Google Assistant
Ξεκινήστε τη μουσική στην εφαρμογή HEOS και, στη συνέχεια, ζητήστε από το Google Assistant να ελέγξει την ένταση ήχου, την αναπαραγωγή, την παύση, την παράλειψη κομματιών, τη σίγαση και την κατάργηση σίγασης.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • DTS HD Master, DTS:X, DTS:X Pro – o, o, Νο
 • DTS Neo:X, DTS Neural:X – Όχι, Ναι
 • DTS Virtual:X – Ναι
 • Ενισχυμένο IMAX – Όχι
 • Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, Dolby Atmos Music- o, o, o, Ναι
 • Dolby ProLogic Ilz, Dolby Surround – Όχι, Ναι
 • Auro 3D – Αρ
 • 360 Reality Audio/MPEG H – Αρ
 • Πολυκαναλικό Στερεοφωνικό – Ναι
 • Μέγιστος αριθμός καναλιών επεξεργασίας (προενισχυτής) – 7.1
 • Κατασκευή Mono Block Power Amp – Αρ
 • Διακριτός ενισχυτής ισχύος – Ναι
 • D.D.S.C. HD Digital – Αρ
 • Pure Direct – Ναι
 • Επιχρυσωμένα τερματικά RCA – Αρ
 • Clock Jitter Reducer – Όχι
 • Επεξεργασία Alpha – Αρ
 • Audyssey – MultEQ XT
 • Audyssey Dynamic EQ, Dynamic Volume – o, Ναι
 • Audyssey LFC- Αρ
 • Δυνατότητα αναβάθμισης Live Dirac – Όχι
 • Εργαλείο αποκατάστασης συμπιεσμένου ήχου – Ναι
 • Διακομιστής πολυμέσων – Ναι
 • HEOS Wireless Multi-room Technology – Ναι
 • Alexa/Google Voice Assistant/Apple HomePod – o, o, Ναι
 • Μορφές απώλειας: MP3, WMA, AAC – o, o, Ναι
 • Μορφές χωρίς απώλειες: FLAC, ALAC, WAV – o, o, Ναι
 • Μορφές χωρίς απώλειες: FLAC HD, WAV, ALAC (όλα τα 192 kHz/24 bit) – o, o, Ναι
 • Ροή ήχου DSD – Ναι (2,8/5,6 MHz)
 • AirPlay 2 – Ναι
 • TuneIn – Ναι
 • Spotify Connect – Ναι
 • Πανδώρα – Ναι
 • SiriusXM – Ναι
 • Δοκιμασμένο Roon – Ναι
 • Έλεγχος εφαρμογής HEOS – Ναι
 • Συμβατό με Remote APP για Smart Phone – Denon 2016 AVR Remote
 • Θύρες Ethernet – Ναι
 • Wi-Fi – Ναι
 • Bluetooth – Ναι
 • Είσοδοι HDMI: Πίσω, Μπροστά – 6, Αρ
 • Υποστήριξη HDCP2.3 – Ναι
 • Έξοδοι HDMI: Main, Zone – 2, No
 • HDMI 2.1: 8K/60Hz AB, 4K/120Hz AB – o, Ναι
 • HDR, HLG, Dolby Vision, HDR10+, Dynamic HDR – Ναι, o, o, o, ναι
 • ALLM (Auto Low Latency Mode) Pass-Through για Gaming – Ναι
 • Μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης, γρήγορη μεταφορά φλόγας, γρήγορη εναλλαγή μέσων – o, o, Όχι
 • Διέλευση σήματος 3D – Ναι
 • Διέλευση σήματος 8K, Κλιμάκωση, Επικάλυψη GUI – o, o, Ναι
 • Δυνατότητα ήχου DSD – Αρ
 • Κανάλι επιστροφής ήχου (ARC), Ενισχυμένο ARC – o, Ναι
 • Auto LipSync – Ναι
 • Ζώνες πολλαπλών δωματίων – 2
 • Πηγή ήχου ζώνης: HDMI; Optical, Coax, Network, USB; Αναλογικό – Ναι (2 καναλιών), Ναι (2 καναλιών), ο, Ναι
 • Έξοδος ήχου ζώνης: Ηχείο, Προ-Έξοδος – o, Ναι
 • Έξοδος HDMI ζώνης από πηγή HDMI – Αρ
 • Έλεγχος IP, Έλεγχος RS232, Έλεγχος Ιστού, Έλεγχος εφαρμογών – o, Ναι / ο, Ναι
 • Remote In / Out – o, Ναι
 • Έξοδος σκανδάλης DC – Αρ
 • Διαγνωστικά HDMI – Ναι
 • Αυτόματη ρύθμιση ηχείων από μικρόφωνο – Audyssey MultEQ XT
 • Μπροστινή Οθόνη – 1-Line FLD
 • Γρήγορη επιλογή Plus, Γρήγορη επιλογή – o, Όχι
 • Μεταβλητό Crossover – Ναι
 • Βελτιστοποιημένη ανακατεύθυνση μπάσων – Ναι
 • Bass Sync – Όχι
 • Λειτουργία ECO – Ναι
 • Αυτόματη απενεργοποίηση – Ναι
 • Χρονοδιακόπτης ύπνου – Ναι
 • Είσοδος / Έξοδος HDMI – 6, 2
 • Έξοδος βίντεο πολλαπλών δωματίων: Βίντεο / HDMI – Όχι, Όχι
 • Αναλογική Είσοδος, Έξοδος – 4, Αρ
 • Phono (MM) In – Ναι
 • Ψηφιακή είσοδος: Οπτική / Ομοαξονική – 2, 1
 • Έξοδος πολλαπλών δωματίων: Αναλογική / Ψηφιακή – 1, Αρ
 • Multichannel Preout – Ναι (0.2)
 • Έξοδος υπογούφερ – 2
 • Τερματικό ηχείου: επίχρυση βίδα / κανονική βίδα – Όχι, ναι
 • Αριθμός τερματικών ηχείων – 7
 • Ηχείο Α/Β – Δυνατότητα ανάθεσης
 • Bi-amp Drive – Με δυνατότητα εκχώρησης
 • Τερματικό ηχείων πολλαπλών δωματίων – με δυνατότητα εκχώρησης
 • Μπροστινές είσοδοι: Ήχος / Composite / Digital (Opt) / HDMI / USB – Όχι, Όχι, Όχι, Όχι, Ναι
 • Ήχος USB / Κατασκευασμένο για iPod / Κατασκευασμένο για iPhone – o, Όχι, Ναι
 • Δέκτης AM/FM – Ναι
 • Αριθμός Poweramps – 7
 • Έξοδος ισχύος (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, 0,08% 2ch Drive) – 95W
 • Έξοδος ισχύος (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, 0,05% μονάδα δίσκου 2 καναλιών) – Όχι
 • Έξοδος ισχύος (6 ohm, 1 kHz, 0,7% 2ch Drive) – 125W
 • Έξοδος ισχύος (6 ohm, 1 kHz, 10% 1ch Drive) – 185W
 • Μεταλλικό μπροστινό πάνελ – Αρ
 • Τηλεχειριστήριο συστήματος – RC-1253
 • Προγραμματισμένη / Εκμάθηση / Οθόνη LCD – Όχι, Όχι, Όχι
 • Κατανάλωση ρεύματος σε W – 500
 • Κατανάλωση ρεύματος Χωρίς ήχο (ECO On / Off) σε W – 35W/75W
 • Κατανάλωση αναμονής σε W – 0,1
 • Κατανάλωση αναμονής CEC σε W – 0,5
 • Κατανάλωση αναμονής δικτύου σε W – Λιγότερο από 2.0
 • Μέγιστες Διαστάσεις – Κεραία: Οριζόντια: (Π x Β x Υ) σε ίντσες
 • Κεραία: Κάθετη: (Π x Β x Υ) σε ίντσες【β/ο Κεραία: (Π x Β x Υ) σε ίντσες -17,1 x 13,4 x 6,6 ( 17,1 x 13,4 x 9,3 )【 17,1 x 13,0 x 6,6 】
 • Βάρος σε LBS – 21,0
 • Βάρος σε λίβρες (Συσκευασία) – 25,4

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 11,5 κιλά
Dimensions 43,4 × 34,1 × 16,7 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας