Εμπειρία 8K video και 3D audio από έναν 9.4 channel ενισχυτή
Overview
Με 9 κανάλια ενίσχυσης, έως και 4 ανεξάρτητα subwoofers, Dolby Atmos και DTS:X, συν IMAX Enhanced και Auro-3D, ο AVC-X3800H περιβάλλει μεγαλύτερους χώρους διαβίωσης με ήχο θεατρικής ποιότητας. Απολαύστε εκπληκτική ποιότητα 8K video και με το ενσωματωμένο HEOS®, κάντε ασύρματο streaming και μοιραστείτε online μουσική μεταξύ των δωματίων.

Key Features
3D ήχος που σας περιβάλλει: Νιώστε σαν να βρίσκεστε στο επίκεντρο της δράσης με τον 3D ήχο να σας περιβάλλει.
Προετοιμασμένος για τους ειδικούς: Θα εκπλαγείτε με τις διαθέσιμες επιλογές διαμόρφωσης που ταιριάζουν καλύτερα στον χώρο σας.
Προορίζεται για 8K Απολαύστε εκπληκτική ποιότητα video από την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία 8K.
Βελτιστοποιήστε το δωμάτιό σας Βελτιωμένη απόδοση με επιλογές διόρθωσης δωματίου από την Audyssey (εγκατεστημένη) ή το Dirac Live (προαιρετικό).

••••
ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΑΚΡΙΤΟΣ 9-CHANNEL ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ
Διακριτοί υψηλού-ρεύματος ενισχυτές παρέχουν 180W ανά κανάλι – ισχύς επαρκής για οδήγηση οποιουδήποτε ηχείου

 

Dolby Atmos
Νιώστε κάθε διάσταση με Dolby Atmos. Αναβαθμίστε το δικό σας σύστημα home theatre με 5.1.4 διαμόρφωση ηχείων για ν’ απελευθερώσετε μία πλήρως καθηλωτική εμπειρία ήχου 3D από Dolby Atmos περιεχόμενο. Το Dolby Surround upmixer εμπλέκει όλα τα ηχεία για δημιουργία τρισδιάστατων ηχητικών αισθήσεων από κλασικό περιεχόμενο. Η Dolby Atmos Height Virtualization Technology δημιουργεί την αίσθηση του ήχου από ψηλά ακόμα και χωρίς ηχεία εφέ ύψους.

DTS:X
Ο DTS:X καθηλωτικός ήχος τοποθετεί τον ήχο εκεί όπου πρέπει να βρίσκεται φυσικά στον χώρο, δημιουργώντας μία ζωντανή, πολυδιάστατη εμπειρία ήχου. Το DTS Neural:X upmixer προσφέρει βελτιωμένη αίσθηση και αυξημένο ρεαλισμό για κλασικό περιεχόμενο. Το DTS Virtual:X παρέχει καθηλωτικό ήχο χωρίς κανάλια ύψους, δημιουργώντας εικονικά εφέ ύψους σε διάταξη ηχείων 7.1, 5.1 ή 2.1.

IMAX Enhanced
Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας στο σπίτι με το IMAX Enhanced την τελευταία τεχνολογία από την DTS που θέτει νέα πρότυπα απεικόνισης, ήχου, κλίμακας και καθαρότητας στο χώρο του home theatre. Παρακολουθήστε καθαρότερες και φωτεινότερες εικόνες. Νιώστε καθηλωτικό ήχο που χτυπά στην καρδιά σας και βιώστε κορυφαίο περιεχόμενο, ψηφιακά επεξεργασμένο από το IMAX. Μπορείτε να απολαύσετε εμπειρία IMAX Enhanced ξεκινώντας από 5.1.4 διάταξη ηχείων. Απαιτείται IMAX Enhanced συμβατή TV ή βιντεοπροβολέας.

Auro 3D
Το Auro-3D ανεβάζει την εμπειρία του home theatre σε εκπληκτικά νέα επίπεδα, παρέχοντας τη συναρπαστικότητα του τρισδιάστατου ήχου για μουσική, παιχνίδια, εκπομπές και ταινίες, θέτοντάς σας μέσα στο περίβλημα ζωντανού ήχου. Μετατρέψτε την υπάρχουσα οπτικοακουστική συλλογή σας σε εμπειρία Auro-3D, χάρη στον Auro-Matic upmixing μηχανισμό. Υποστηρίζει έως και 7.1.4 Auro-3D διάταξη ηχείων με εξωτερικό 2 channel ενισχυτή.

360 Reality Audio
Βυθιστείτε σε ήχο τόσο αληθινό, σαν να βρίσκεστε σε μία ζωντανή συναυλία ή με τον καλλιτέχνη να ηχογραφεί σε στούντιο. Με το 360 Reality Audio, η μουσική δεν ήταν ποτέ τόσο αληθινή. Επιλεγμένοι Denon AV ραδιοενισχυτές έχουν δυνατότητα αναπαραγωγής 360 Reality Audio, συνδέοντας μία Google Chromecast συσκευή στον AV ραδιοενισχυτή μέσω HDMI. Η μετάδοση 360 Reality Audio περιεχομένου από υπηρεσίες streaming μουσικής δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη. Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ενημερώσεις!

Συνδεσιμότητα HDMI με ARC/eARC
Υποστηρίζει την τελευταία τεχνολογία σε όλες τις εισόδους και την έξοδο HDMI. Το ARC (Audio Return Channel) ή το eARC (Enhanced Audio Return Channel) καθιστά απλή την αναπαραγωγή τηλεοπτικού ήχου μέσω του AV ραδιοενισχυτή σας με μία μόνο σύνδεση HDMI. Το eARC παρέχει μετάδοση ήχου HD και 3D, όπως Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio και Dolby Atmos, ενώ το ARC περιορίζεται σε φορμά συμβατικού ήχου 5.1ch ή PCM.

8K / HDCP 2.3
Απολαύστε κρυστάλλινα καθαρή ποιότητα 8K εικόνας στην 8K TV ή βιντεοπροβολέα σας. Υποστηρίζει τόσο 8K διέλευση όσο και 8K αναβάθμιση 4K περιεχομένου. Υποστηρίζει HDCP 2.3, το τελευταίο πρότυπο προστασίας έναντι αντιγραφής, για ηρεμία κατά το streaming περιεχομένου προστατευμένου έναντι αντιγραφής.

Λαμπερά χρώματα από HDR 10+
Υποστηρίζει HDR (High Dynamic Range), HLG (Hybrid Log Gamma), καθώς και Dynamic HDR και HDR10+ διέλευση. Το HLG προσφέρει HDR τεχνολογία με μεταδιδόμενο περιεχόμενο. Τόσο το Dynamic HDR όσο και το HDR10+ χρησιμοποιεί δυναμικά μεταδεδομένα για βελτιστοποίηση των σκοτεινών και των φωτεινών σημείων με την αλλαγή της εικόνας.

Dolby Vision
Συμβατός με Dolby Vision κι έτσι μπορείτε να απολαύσετε Dolby Vision περιεχόμενο από συμβατή πηγή και TV. Το Dolby Vision είναι μια εκπληκτική τεχνολογία απεικόνισης HDR που φέρνει στην οθόνη εξαιρετικά χρώματα, κοντράστ και φωτεινότητα.

Η επόμενη γενιά στην εμπειρία παιχνιδιών
Υποστηρίζει Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT) και Auto Low Latency Mode (ALLM) για ομαλή, απαλλαγμένη από χρονικές υστερήσεις εμπειρία παιχνιδιού, όταν συνδεθεί με συμβατές κονσόλες παιχνιδιών.

Ενσωματωμένο HEOS
Με το Ενσωματωμένο HEOS®, ο AV ραδιοενισχυτής σας μπορεί να κάνει streaming μουσικής ασύρματα σε συμβατές με HEOS συσκευές από μία ποικιλία δωρεάν και premium υπηρεσιών streaming. Οι καταναλωτές μπορούν, επίσης, να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού ασύρματα. Παίξτε το ίδιο τραγούδι σε κάθε δωμάτιο ή επιλέξτε διαφορετικό τραγούδι για κάθε συνδεδεμένο δωμάτιο μέσω μιας πλειάδας πηγών streaming. Προσθέστε Denon Home ηχεία σε περισσότερα δωμάτια και ελέγξτε τα όλα με την HEOS app.

High-resolution ήχος μέσω εισόδου USB
Ανακαλύψτε την απίστευτη πιστότητα των κομματιών high-resolution ήχου και απολαύστε μουσική, όπως ήθελε ο καλλιτέχνης. Μία μπροστινή θύρα USB υποστηρίζει αναπαραγωγή 24bit/192kHz hi-res ήχου από USB drive. Υποστηριζόμενα φορμά ήχου είναι MP3, WMA, WAV, MPEG4/AAC, FLAC και ALAC.

Denon Setup Assistant
O βραβευμένος καθοδηγητικός Denon Setup Assistant παρέχει απλές, σαφείς οδηγίες για να ξεκινήσετε. Απλώς συνδέστε τον AV ραδιοενισχυτή σας στην τηλεόρασή σας και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη της τηλεόρασης για να συνδέσετε τα ηχεία σας, να πραγματοποιήσετε μετρήσεις ηχείων και να συνδέσετε πηγές. Για επιπλέον διευκόλυνση, ο AV ραδιοενισχυτής μετονομάζει αυτόματα τις εισόδους HDMI όταν συνδεθούν ή μπορείτε να τις μετονομάσετε χειροκίνητα κατά βούληση.

Audyssey MultEQ Editor app
Μπορείτε να πάτε ακόμα ένα βήμα παραπέρα με την Audyssey MultEQ Editor app, υπεισερχόμενοι στα “άδυτα” για να δείτε και να κάνετε ρυθμίσεις για ακριβή συντονισμό—επιτρέποντάς σας να εξατομικεύσετε ακριβέστερα τον ήχο ανάλογα με τα προβλήματα του δωματίου σας και να προσαρμόσετε τον ήχο στις προσωπικές σας επιθυμίες. Με αυτήν την ολοκληρωμένη app, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμη του Audyssey MultEQ XT32 για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του τρόπου με τον οποίο ακούγεται ο οικιακός κινηματογράφος σας. Η app είναι διαθέσιμη προς αγορά στο iOS και στο Google Play store.

11-channel επεξεργασία, 9-channel ενίσχυση
Η 9-channel ενίσχυση δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσετε. Με εξωτερική 2-channel ενίσχυση, που μπορεί να αντιστοιχιστεί είτε στα Εμπρός, Αριστερό και Δεξιό κανάλι, είτε σε ένα ζεύγος καναλιών εφέ ύψους, μπορείτε να διαμορφώσετε μία διάταξη ηχείων 11-channel, όπως την 7.1.4, επιτρέποντάς σας ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και συναρπαστική ηχητική εμπειρία.

Έξοδοι & ρυθμίσεις subwoofer
Καλύψτε τον εαυτό σας με ομοιόμορφα κατανεμημένα, ακριβή μπάσα. Διατίθενται έως και τέσσερις έξοδοι subwoofer για εξομάλυνση των χαμηλών συχνοτήτων και καλύτερη διασπορά. Χωρίς ηχητικές κορυφές ή βυθίσεις — απλά ισχυρά μπάσα που γεμίζουν τον χώρο. Τροποποιήστε τις ρυθμίσεις σας subwoofer σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, όταν είναι συνδεδεμένα περισσότερα από δύο subwoofers. Επιλέξτε “Standard”, εάν θέλετε ομοιόμορφα κατανεμημένη απόδοση μπάσων. Επιλέξτε “Directional”, εάν θέλετε περισσότερη κατευθυντική απόδοση μπάσων, ενσωματωμένη άψογα στο κανάλι των ηχείων που βρίσκεται πιο κοντά σε κάθε subwoofer στο δωμάτιο.

Pre-Amplifier Mode
Ο Denon AV ενισχυτής σας μπορεί να λειτουργήσει ως ένας τέλειος AV προ-ενισχυτής με την τελευταία συνδεσιμότητα HDMI. Η Pre-Amplifier Mode παρέχει καθαρότερη διαδρομή σήματος και μεγαλύτερη ανοχή στη στάθμη αποκοπής με αποσύνδεση των εσωτερικών ενισχυτών. Προσθέστε την ευελιξία για αποσύνδεση επιλεγμένων καναλιών ηχείων, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη ενίσχυση του AV ραδιοενισχυτή για να οδηγήσετε μη-κρίσιμα κανάλια για να έχετε μία πιο ξεκάθαρη διαδρομή σήματος, για τα κανάλια που οδηγούνται από εξωτερική ενίσχυση.

Δυνατότητα αναβάθμισης Dirac Live
Η αλληλεπίδραση μεταξύ του ηχοσυστήματός σας και της φυσικής διάταξης του δωματίου σας έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ποιότητα του ήχου. Το Dirac Live® Room Correction (προσεχώς το 2023) εφαρμόζει προηγμένους πατενταρισμένους αλγόριθμους για την ανάλυση και ψηφιακή μείωση του αντίκτυπου του δωματίου και τη βελτίωση της απόδοσης των ηχείων. Επιλέξτε Denon AV ραδιοενισχυτές που υποστηρίζουν Δυνατότητα Αναβάθμισης Dirac Live. Μπορείτε να προμηθευτείτε ένα κλειδί άδειας χρήσης Dirac Live για να ξεκλειδώσετε τη λειτουργικότητα αυτή. Επισκεφθείτε το dirac.com/denon/ για περισσότερες πληροφορίες. Η δυνατότητα αναβάθμισης θα υποστηρίζεται μέσω μιας μελλοντικής ενημέρωσης υλικο-λογισμικού. Μείνετε συντονισμένοι!

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • DTS HD Master, DTS:X, DTS:X Pro – o, o, Αρ
 • DTS Neo:X, DTS Neural:X – Όχι, Ναι
 • DTS Virtual:X – Ναι
 • Ενισχυμένο IMAX – Ναι
 • Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, Dolby Atmos Music – o, o, o, Ναι
 • Dolby ProLogic Ilz, Dolby Surround – Όχι, Ναι
 • Auro 3D – Ναι
 • 360 Reality Audio/MPEG H – o, Ναι
 • Πολυκαναλικό Στερεοφωνικό – Ναι
 • Μέγιστος αριθμός καναλιών επεξεργασίας (προενισχυτής) – 11.4
 • Κατασκευή Mono Block Power Amp – Αρ
 • Διακριτός ενισχυτής ισχύος – Ναι
 • D.D.S.C. HD Digital – Αρ
 • Pure Direct – Ναι
 • Επιχρυσωμένα τερματικά RCA – Αρ
 • Clock Jitter Reducer – Όχι
 • Επεξεργασία Alpha – Αρ
 • Audyssey – MultEQ XT32
 • Audyssey Dynamic EQ, Dynamic Volume – o, Ναι
 • Audyssey LFC – Ναι
 • Δυνατότητα αναβάθμισης Live Dirac – Ναι
 • Εργαλείο αποκατάστασης συμπιεσμένου ήχου – Ναι
 • Διακομιστής πολυμέσων – Ναι
 • HEOS Wireless Multi-room Technology – Ναι
 • Alexa/Google Voice Assistant/Apple HomePod – o, o, Ναι
 • Μορφές απώλειας: MP3, WMA, AAC – o, o, Ναι
 • Μορφές χωρίς απώλειες: FLAC, ALAC, WAV – o, o, Ναι
 • Μορφές χωρίς απώλειες: FLAC HD, WAV, ALAC (όλα τα 192 kHz/24 bit) – o, o, Ναι
 • Ροή ήχου DSD – Ναι (2,8/5,6 MHz)
 • AirPlay 2 – Ναι
 • TuneIn – Ναι
 • Spotify Connect – Ναι
 • Πανδώρα – Ναι
 • SiriusXM -Ναι
 • Δοκιμασμένο Roon – Ναι
 • Έλεγχος εφαρμογής HEOS – Ναι
 • Συμβατό με Remote APP για Smart Phone – Denon 2016 AVR Remote
 • Θύρες Ethernet – Ναι
 • Wi-Fi – Ναι
 • Bluetooth – Ναι
 • Είσοδοι HDMI: Πίσω, Μπροστά – 6, Αρ
 • Υποστήριξη HDCP2.3 – Ναι
 • Έξοδοι HDMI: Main, Zone -2, 1
 • HDMI 2.1: 8K/60Hz AB, 4K/120Hz AB – o, Ναι
 • HDR, HLG, Dolby Vision, HDR10+, Dynamic HDR – Ναι, o, o, o, ναι
 • ALLM (Auto Low Latency Mode) Pass-Through για Gaming – Ναι
 • Μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης, γρήγορη μεταφορά φλόγας, γρήγορη εναλλαγή μέσων – o, o, Όχι
 • Διέλευση σήματος 3D – Ναι
 • Διέλευση σήματος 8K, Κλιμάκωση, Επικάλυψη GUI – o, o, Ναι
 • Δυνατότητα ήχου DSD – Ναι
 • Κανάλι επιστροφής ήχου (ARC), Ενισχυμένο ARC – o, Ναι
 • Auto LipSync – Ναι
 • Ζώνες πολλαπλών δωματίων – 2
 • Πηγή ήχου ζώνης: HDMI; Optical, Coax, Network, USB; Αναλογικό – Ναι (2 καναλιών), Ναι (2 καναλιών), ο, Ναι
 • Έξοδος ήχου ζώνης: Ηχείο, Προ-Έξοδος – o, Ναι
 • Έξοδος HDMI ζώνης από πηγή HDMI – Ναι
 • IP Control, RS232 Control, Web Control, App Control – o, Yes /o, Yes
 • Remote In / Out – o, Ναι
 • Έξοδος σκανδάλης DC – 1
 • Διαγνωστικά HDMI – Ναι
 • Αυτόματη ρύθμιση ηχείων από μικρόφωνο – Audyssey MultEQ XT32, Dirac Live (αναβάθμιση)
 • Μπροστινή Οθόνη – 1-Line FLD
 • Γλώσσες GUI – 3
 • Βοηθός εγκατάστασης – Ναι
 • Γρήγορη επιλογή Plus, Γρήγορη επιλογή – o, Όχι
 • Μεταβλητό Crossover – Ναι
 • Βελτιστοποιημένη ανακατεύθυνση μπάσων – Ναι
 • Bass Sync – Ναι
 • Λειτουργία ECO – Ναι
 • Αυτόματη απενεργοποίηση – Ναι
 • Χρονοδιακόπτης ύπνου – Ναι
 • Είσοδος / Έξοδος HDMI – 6, 3
 • Έξοδος βίντεο πολλαπλών δωματίων: Βίντεο / HDMI – Όχι, Ναι
 • Αναλογική Είσοδος, Έξοδος – 5, Αρ
 • Phono (MM) In – Ναι
 • Ψηφιακή είσοδος: Οπτική / Ομοαξονική – 2, 2
 • Έξοδος πολλαπλών δωματίων: Αναλογική / Ψηφιακή – 1, Αρ
 • Multichannel Preout – Ναι (11.4)
 • Έξοδος υπογούφερ – 4 (ανεξάρτητο)
 • Τερματικό ηχείου: επίχρυση βίδα / κανονική βίδα – Όχι, ναι
 • Αριθμός τερματικών ηχείων – 11
 • Ηχείο Α/Β – Δυνατότητα ανάθεσης
 • Bi-amp Drive – Με δυνατότητα εκχώρησης
 • Τερματικό ηχείων πολλαπλών δωματίων – με δυνατότητα εκχώρησης
 • Μπροστινές είσοδοι: Ήχος / Σύνθετη / Ψηφιακή (Opt) / HDMI / USB -, Όχι, Όχι, Όχι, Όχι, Ναι
 • Ήχος USB / Κατασκευασμένο για iPod / Κατασκευασμένο για iPhone o, Όχι, Όχι
 • Δέκτης AM/FM – Ναι
 • Αριθμός Poweramps – 9
 • Έξοδος ισχύος (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, 0,08% 2ch Drive) – 105W
 • Έξοδος ισχύος (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, 0,05% μονάδα δίσκου 2 καναλιών) – Όχι
 • Έξοδος ισχύος (6 ohm, 1 kHz, 0,7% 2ch Drive) – 135W
 • Έξοδος ισχύος (6 ohm, 1 kHz, 10% 1ch Drive) – 215W
 • Μεταλλικό μπροστινό πάνελ – Αρ
 • Τηλεχειριστήριο συστήματος – RC-1253
 • Προγραμματισμένη / Εκμάθηση / Οθόνη LCD – Όχι, Όχι, Όχι
 • Κατανάλωση ρεύματος σε W – 660W
 • Κατανάλωση ρεύματος Χωρίς ήχο (ECO On / Off) σε W – 60W/100W
 • Κατανάλωση αναμονής σε W – 0,1
 • Κατανάλωση αναμονής CEC σε W – 0,5
 • Κατανάλωση αναμονής δικτύου σε W – Λιγότερο από 2.0
 • Μέγιστες διαστάσεις: Κεραία: Οριζόντια – (Π x Β x Υ) σε ίντσες, Κεραία: Vertica – (Π x Β x Υ) σε ίντσες【w/o Κεραία: (Π x Β x Υ) σε
 • ίντσες】/ 17,1 x 15,3 x 6,6, 17,1 x 15,3 x 9,3, 【 17,1 x 14,9 x 6,6 】
 • Βάρος σε LBS – 27,6
 • Βάρος σε λίβρες (Συσκευασία) – 33,3

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 14 κιλά
Dimensions 43,3 × 38,8 × 17 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας