ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

HAUS MUSIK

Με γνώση και ευαισθησία για το ζητούμενο του κάθε μουσικόφιλου, που δεν είναι άλλο από την σωστή αναπαραγωγή του ήχου, δημιουργήσαμε πέντε χώρους ακρόασης με πληθώρα εναλλακτικών προτάσεων σε κάθε χώρο αλλά και σε oικιακές συνθήκες. Κάθε χώρος καλύπτει και μια κατηγορία τιμής μηχανημάτων. Από την εισαγωγική έως και την υψηλή, με όλα τα ενδιάμεσα στάδια. Επισκεφθείτε μας!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΑΙΘΡΙΟ"
Αγ. Κωνσταντίνου 40, Τ.Κ. 15124 ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email: info[@]hausmusik.gr
Phone: +30 210 2848893

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

OVERVIEW

AVR-X250BT

Ο 5.1 ch AVR-X250BT τροφοδοτεί ποιοτικό home theater με 130W ανά κανάλι, προσβάσιμο από όλους. Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας ταινίες και σόου με Full 4K Ultra HD και συνδέστε εύκολα τις συσκευές σας και κονσόλες παιχνιδιών στις πέντε διαθέσιμες εισόδους HDMI, ή κάντε μουσικό streaming με ενσωματωμένο Bluetooth.

Κομμάτι της X-Series της Denon, ο AV ραδιοενισχυτής AVR-X250BT τροφοδοτεί ποιοτικό home theater με 130W ανά κανάλι. Απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες και σόου με Full 4k Ultra HD, Dolby TrueHD και DTS-HD και στις πέντε εισόδους HDMI, και υποστήριξη HDCP 2.2 σε τρεις εισόδους. Ο 5.1 ch AVR-X250BT διαθέτει Bluetooth για ασύρματο μουσικό streaming από οποιαδήποτε συμβατή συσκευή και ενθυμείται μέχρι οκτώ ζευγοποιημένες συσκευές, έτσι ώστε τα μέλη της οικογένειας και οι φίλοι σας να μπορούν να ακούσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια. Ο Setup Assistant καθιστά την έναρξη λειτουργίας παιχνιδάκι. Ακόμα, ο θρύλος της Denon ως αυθεντίας στον τομέα του ήχου διασφαλίζει την απόλαυση της τελευταίας τεχνολογίας και της υψηλότερης ποιότητας με κάθε ακουστική εμπειρία.

lLinks

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕ 03 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

SPECIFICATIONS

AVR-X250BT

  • 5.1 Channel
  • Full 4K Ultra HD
  • AV Receiver with 130W per channel
  • built-in Bluetooth®
  • HDR
  • Eco mode
  • HDMI 5 in / 1 out

Επιπλέον Πληροφορίες

Weight 7 kg
Dimensions 434 × 319 × 151 cm

Σχετικά Προϊόντα

You can add any HTML here (admin -> Theme Options -> E-Commerce -> Promo Popup). We suggest you create a static block and put it here using shortcode