Το SA60 βρίσκεται στην κορυφή της σειράς μονοφωνικών ραδιοφώνων. Ένα ραδιόφωνο/ασύρματο ηχείο με τη δυνατότητα να σας συνδέσει με τον κόσμο του ήχου, κυριολεκτικά, μέσω Internet Radio. Εάν ο κόσμος είναι πολύς και θέλετε να μείνετε λίγο πιο κοντά στο σπίτι, τότε τα DAB+, FM, Bluetooth ή Spotify είναι όλα στη διάθεσή σας. Συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας, σας δίνει επίσης πλήρη ευελιξία για να μεταφερθείτε οπουδήποτε. Διατίθεται σε τρία φινιρίσματα, Μαύρο Δρυς, Λευκό Ματ και Καρυδιά.

Είτε επιλέξετε να σαρώσετε τον κόσμο μέσω Internet Radio, είτε να παραμείνετε τοπικοί με DAB+ ή FM, να τον κάνετε προσωπικό με Bluetooth είτε απλά να επιλέξετε από την τεράστια βιβλιοθήκη του Spotify (μέσω της εφαρμογής), το SA60 προσφέρει.

Η κομψή σχεδίαση, με λείες καμπύλες άκρες και μεγάλη έγχρωμη οθόνη φαίνεται διαχρονική και θα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Όλες οι λειτουργίες και οι ρυθμίσεις είναι προσβάσιμες μέσω της κομψής επιφάνειας ελέγχου και των συνοδευτικών κουμπιών στο επάνω μέρος του SA60. Μια πρόσθετη μπαταρία σάς επιτρέπει να πάρετε το SA60 μαζί σας, δίνοντας έως και 10 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Δεν σταματά εκεί. Ενσωματώνοντας το UNDOK, το SA60 έχει ρυθμιστεί για ροή του περιεχομένου της επιλογής σας μέσω Wi-Fi και ο έλεγχος παρέχεται από την Εφαρμογή, διαθέσιμη για συσκευές Android ή iOS. Μπορείτε να έχετε όσες συσκευές με δυνατότητα UNDOK θέλετε και όλες μπορούν να ελέγχονται ξεχωριστά μέσω της εφαρμογής για να σας επιτρέψει να παίξετε ό,τι θέλετε σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Αυτός είναι προσιτός ήχος πολλαπλών δωματίων, που σας αγόρασε η Steljes Audio και η Frontier Silicon.

Διατίθεται σε τρία φινιρίσματα, Μαύρο Δρυς, Λευκό Ματ και Καρυδιά.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • MP230-Φορητό
  • Ηχείο Bluetooth BT Έκδοση V5.0
  • Είσοδοι ήχου Bluetooth, AUX, κάρτα micro SD (TF),
  • USB ροή ήχου Πρόγραμμα οδήγησης πλήρους εύρους 48mm*2
  • Χρόνος εργασίας 10 ώρες
  • Χωρητικότητα μπαταρίας Dual 2500mA/7,2V
  • Ισχύς εξόδου 10W+10W
  • Απόκριση συχνότητας 70Hz-13kHz Μέγεθος προϊόντος 162*84,5*96,5mm
  • Βάρος προϊόντος 850g

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1.6 κιλά
Dimensions 12 × 13 × 20.8 cm