Με το CEOL-N10 της Denon οι δυνατότητες ήχου σας είναι σχεδόν ατελείωτες. Ακούστε το αγαπημένο σας CD, μεταδώστε τις λίστες αναπαραγωγής σας μέσω Spotify, Deezer Premium ή Tidal, ακούστε ήχο πολλών δωματίων με ενσωματωμένη τεχνολογία HEOS, χρησιμοποιώντας Bluetooth® ή το δίκτυό σας. Απολαύστε το Internet Radio και το AirPlay2. Και το πιο βολικό: Ελέγξτε εύκολα αυτό το σύστημα Mini HiFi με τη φωνή σας με τη συμβατότητα φωνής Alexa της Amazon. Είναι χίλια πράγματα. Είναι ωραίο, είναι CEOL.

Το CEOL-N10 έχει σχεδιαστεί για τέλεια ηχητική απόδοση με μια ριζικά επανασχεδιασμένη διαμόρφωση ηχείων διπλής κατεύθυνσης που βελτιώνει την ευκρίνεια και τη μουσική ακρίβεια. Θα ακούσετε κάθε όργανο καθαρά με εκπληκτική ποιότητα.

Κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας μπορεί να έχει τον δικό του ήχο HEOS. Ή, ομαδοποιήστε πολλές συσκευές και ηχεία συμβατές με HEOS για να γεμίσετε το σπίτι με το ίδιο τραγούδι χρησιμοποιώντας το οικιακό σας δίκτυο. Με το HEOS, το multi-room σημαίνει πολλαπλές επιλογές. Παίξτε τα πάντα στα χέρια σας με τη διαισθητική εφαρμογή HEOS. Το CEOL-N10 διαθέτει κομψό σχεδιασμό που συμπληρώνει το στυλ σας. Το όμορφο μίνι σύστημα της Denon είναι διαθέσιμο σε μαύρο, λευκό και γκρι ματ φινίρισμα υψηλής ποιότητας. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός βιομηχανικού στυλ του CEOL-N10 συνδυάζεται ομαλά με το σπίτι σας και ταιριάζει με τις αισθητικές σας προτιμήσεις

Το CEOL-N10 εγκαθίσταται γρήγορα και διαισθητικά. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά από την αποσυσκευασία μέχρι να γεμίσετε το σπίτι σας με όμορφη μουσική. Ακολουθήστε τις απλές οδηγίες και συνδέστε το εύκολα με τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής. Ή απλώς βάλτε ένα CD. Η επιλογή είναι δική σου.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • 2 x 65 W (4 ohms)
  • Υψηλής πιστότητας διαδικτυακό σύστημα με CD.
  • ∆έκτης FM-AM, USB, BLUETOOTH, AirPlay 2,
  • HEOS Συνδεσιμότητα
  • Αναπαραγωγή WMA, MP3, FLAC & DSD
  • Διαδικτυακό Ραδιόφωνο – Amazon Alexa
  • ( Τα ηχεία της φωτογραφίας πωλούνται χωριστά και δεν περιλαμβάνονται στο πρώτο)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 4 κιλά
Dimensions 280 × 305 × 108 cm