Ραδιόφωνο World-in-one με FM/DAB+, Internet Radio, Bluetooth και Spotify Connect. Πες το, το έχει πάρει το Argon Audio Radio 2i Black.

Ενσωματωμένο DAB+/FM και διαδικτυακό ραδιόφωνο
Wi-Fi
Παίξτε την αγαπημένη σας μουσική μέσω του Spotify Connect
Bluetooth για ασύρματη ροή από το τηλέφωνό σας
Οθόνη OLED
Έξοδος ακουστικών μαζί με AUX in
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΣΥΜΠΑΓΚΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΧΟΣ.
Τα διαδικτυακά μας ραδιόφωνα είναι συμπαγή επιτραπέζια ραδιόφωνα που ακούγονται πολύ μεγαλύτερα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Τα εσωτερικά είναι γεμάτα με τεχνολογία ηχείων που συνήθως βρίσκετε, ξέρετε, στα παραδοσιακά ηχεία, αλλά όλα έχουν μειωθεί και ελαχιστοποιηθεί σε αυτόν τον εξαιρετικά συμπαγή παράγοντα μορφής. Πετάξτε το στον πάγκο της κουζίνας για να προσθέσετε μουσικό μπαχαρικό στη μαγειρική σας ή τοποθετήστε το κάπου κοντά στο ντους σας για να προσθέσετε υποστηρικτικά κομμάτια στα πρωινά σας. Το RADIO 2i είναι το τυπικό μονοφωνικό μοντέλο. Εάν έχετε τον ελεύθερο χώρο, σκεφτείτε το RADIO 3i. Το RADIO 3i είναι εξοπλισμένο με δύο ξεχωριστά ηχεία, που σημαίνει ότι λαμβάνετε πλήρη στερεοφωνικό ήχο που θα σας κάνει να σερενάσετε τα βρώμικα πιάτα σας.

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΚΕΤΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Φυσικά τα διαδικτυακά μας ραδιόφωνα έχουν FM και DAB+, αλλά γιατί να σταματήσουμε εκεί; Το διαδικτυακό ραδιόφωνο είναι μακράν ο πιο έξυπνος τρόπος για να ακούσετε ραδιόφωνο. Έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες και χιλιάδες εκπληκτικά ραδιοφωνικά κανάλια από όλο τον κόσμο, οπότε αν είστε λίγο περίεργοι, υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος προφορικών λέξεων/μουσικών παραξενιών για εξερεύνηση. Η ποιότητα του ήχου είναι επίσης καλύτερη από τα FM/DAB+. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, τα διαδικτυακά μας ραδιόφωνα διαθέτουν και Spotify Connect και Bluetooth, καθιστώντας εξαιρετικά εύκολη τη μετάδοση ή τη ροή όσων δεν μπορείτε να βρείτε στο σύμπαν του ραδιοφώνου.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ
Πιθανότατα θα τοποθετήσετε τα ραδιόφωνά μας στην κουζίνα ή στο σαλόνι σας, σωστά; Λοιπόν, αυτό δεν αφήνει περιθώρια για άσχημο. Και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε φροντίσει υπερβολικά να κάνουμε ολόκληρη τη συσκευή να μοιάζει και να αισθάνεται σαν κάτι που πραγματικά θα θέλατε να έχετε γύρω σας. Τα ξύλινα πάνελ θα ταιριάζουν σε κάθε μοντέρνο σπίτι, το λευκό φινίρισμα είναι σχολαστικά βαμμένο, η οθόνη είναι ολομαύρη OLED και τα κουμπιά έχουν ωραία αίσθηση και κουμπιά. Συνολικά, η εμφάνιση είναι τόσο καλή όσο και ο ήχος.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ραδιόφωνο: Διαδικτυακό Ραδιόφωνο, DAB+ και FM
 • Wi-Fi
 • Spotify Connect
 • Bluetooth 4.1
 • DAB Band: Band III, L-band (συμπεριλαμβανομένου DAB +)
 • FM: 87,5-108 MHz με RDS
 • Οθόνη: OLED
 • Λειτουργία ύπνου και κουμπί αναβολής
 • Προεπιλογές: 10 (DAB), 10 (FM)
 • Γλώσσες μενού: Αγγλικά, Δανικά, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Νορβηγικά, Ισπανικά, Σουηδικά
 • Χειροκίνητος έλεγχος τόνου και επιλογή EQ (ποπ, τζαζ κ.λπ.)
 • Περιλαμβάνεται τροφοδοτικό (1,5 μέτρο)
 • Μέγεθος: 20,5 x 13,6 x 10,9 cm (ΠxΥxΒ)
 • Βάρος: 1,4 kg

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1.4 κιλά
Dimensions 20.5 × 10.9 × 13.6 cm