Eντός του Magnat Prime Classic Βρίσκεται ένας εξαιρετικά μοντέρνος ενισχυτής κατηγορίας D με συνολικά τρία κανάλια. Δύο από αυτά τροφοδοτούν ένα ζεύγος  ευρυζωνικών συχνοτήτων στο εύρος των μεσαίων και πρίμων, ενώ το τρίτο είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για το εύρος των μπάσων. Ελέγχει το ενσωματωμένο γούφερ μεγάλης διάρκειας με υψηλότερη ισχύ εξόδου. Η μονάδα ενισχυτή ελέγχεται από έναν επεξεργαστή ψηφιακού σήματος τελευταίας γενιάς. Ο έξυπνος μίνι-υπολογιστής όχι μόνο φροντίζει τον έλεγχο του ήχου και τη διανομή του σε τρία κανάλια. Επίσης, παρακολουθεί τους ενισχυτές σε πραγματικό χρόνο και διασφαλίζει ότι το Prime Classic προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία ήχου ανά πάσα στιγμή. Χάρη στην τεχνολογία Qualcomm® aptX™, η μουσική μεταδίδεται στο ηχείο από οποιαδήποτε πηγή Bluetooth® σε ασύρματη λειτουργία και με ήχο καλύτερης ποιότητας. Το Prime Classic είναι πολύ εύκολο στη χρήση μέσω smartphone ή χρησιμοποιώντας το περιστροφικό χειριστήριο στο πλάι της μονάδας. Η αναλογική του είσοδος 3,5 mm παρέχει πρόσβαση σε άλλες κινητές και σταθερές πηγές ήχου.ΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
Η μετατροπή της ισχύος του ενισχυτή σε ήχο γίνεται από σασί τεσσάρων ηχείων, παρά το συμπαγές περίβλημα MDF του Prime Classic. Υπεύθυνο για το στερεοφωνικό πανόραμα είναι σασί ευρείας ζώνης 2 x 58 mm μπροστά. Η ιδιαίτερα ισχυρή μαγνητική κίνηση του κάνει τις ελαφριές χάρτινες μεμβράνες εξαιρετικά ζωντανές. Τοποθετημένο στο κέντρο μπροστά είναι ένα ισχυρό υπογούφερ 85 χλστ. Μαζί με το ψυγείο μπάσων διαμέτρου 100 mm – τοποθετημένο στο κάτω μέρος του περιβλήματος για βέλτιστη ακουστική – το Prime Classic προσφέρει βαθιά, ακριβή αναπαραγωγή μπάσων χωρίς απολύτως κανένα θόρυβο περιβάλλοντος.
Έχουμε αναπτύξει όλο το πλαίσιο ηχείων στο Prime Classic με τη βοήθεια του συστήματος μέτρησης λέιζερ Klippel. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ελάχιστη παραμόρφωση και υψηλή ακρίβεια ήχου σε όλα τα επίπεδα έντασης.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ MAGNAT ΗΧΟΣ
Σε μουσικούς όρους, το Prime Classic είναι ένα πραγματικό πολυμήχανο. Εντυπωσιάζει με διαρκώς ευχάριστο ηχητικό τοπίο προς όλες τις μουσικές κατευθύνσεις, χωρίς να παραμελεί λεπτομέρειες και δυναμική. Χάρη στο δυνατό ντουέτο μπάσου, προσφέρει εξαιρετικά ισχυρό
και καθαρή αναπαραγωγή μπάσων. Το στερεοφωνικό δίδυμο μπροστά αποδίδει συνοπτικά και με ακρίβεια, αποδίδοντας εντυπωσιακά δυναμικό και φυσικό ήχο. Χάρη στο Bluetooth®, το Prime Classic είναι ανοιχτό σε όλες τις σύγχρονες πηγές ροής και υπηρεσίες μουσικής. Αυτό σημαίνει ότι το συμπαγές Prime Classic γεμίζει εύκολα το δωμάτιο με μουσική – ένα παγκόσμιο ακουστικό ταλέντο με πλήρη ήχο Magnat.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • ΙΣΧΥΣ ΕΞΟΔΟΥ (RMS/MAX.)
  2 x 10/20 Watt (L+R-Kanal), 1 x 20/40 Watt (Subwoofer)
 • ΑΡΧΗ
  Powered Bluetooth® Stereo Loudspeaker 2.1-system, ενσωματωμένο subwoofer με θερμαντικό σώμα μπάσων
 • ΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ
  100 – 240 V
 • ΟΔΗΓΟΙ
  2 x 2,3″ πρόγραμμα οδήγησης πλήρους εμβέλειας 1 x 3,3″ subwoofer 1 x 4″ μπάσο καλοριφέρ
 • ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΟΣ (RMS/MAX.)
  ενεργός
 • ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
  Τροφοδοτείται
 • ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ
  40 – 25000 Hz
 • ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
  290 Hz
 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΠΧΥΧΔ)
  339 x 155 x 162 χλστ
 • ΒΑΡΟΣ
  3 κιλά

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 3 κιλά
Dimensions 33,9 × 16,2 × 15,5 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας