Απολαύστε τη συλλογή δίσκων σας με το πικάπ LS-101BK της Lenco. Χάρη στα δύο ηχεία του, και τα δύο με ισχύ εξόδου 10W RMS, μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ήχου. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τα ηχεία χωριστά από το πικάπ, δημιουργώντας ένα στερεοφωνικό εφέ.

Το LS-101BK διαθέτει πολλά σύγχρονα χαρακτηριστικά και δυνατότητες αναπαραγωγής. Για παράδειγμα, οι δίσκοι μπορούν να αναπαραχθούν σε τρεις διαφορετικές ταχύτητες των 33, 45 και 78 RPM. Στο τέλος της πλάκας, ο βραχίονας σταματά αυτόματα να περιστρέφεται λόγω του συστήματος αυτόματης διακοπής λειτουργίας. Επειδή τα LP οδηγούνται από έναν ιμάντα, δεν υπάρχουν ανεπιθύμητοι κραδασμοί που μπορούν να διαταράξουν το ηχητικό σήμα. Επιπλέον, αυτό το LS-101BK διαθέτει επίσης έλεγχο βήματος.

Μπορείτε επίσης να αναπαράγετε μουσική από άλλες πηγές μουσικής. Η είσοδος AUX μπορεί να συνδεθεί με άλλες πηγές μουσικής χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο ήχου. Η σύνδεση Bluetooth® 5.0 μπορεί επίσης να μεταδώσει ασύρματα την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής από το smartphone ή το tablet σας. Εκτός από τη λήψη Bluetooth, αυτό το πικάπ διαθέτει και λειτουργία μετάδοσης Bluetooth. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε τα αγαπημένα σας LP στα ασύρματα ακουστικά σας. Όποια και αν είναι η προτίμησή σας. θα απολαμβάνετε πάντα τον βέλτιστο ήχο.

Εκτός από τις πολλές επιλογές αναπαραγωγής και την υψηλή ποιότητα ήχου, το πικάπ είναι κατασκευασμένο από συμπαγές υλικό. Διαθέτει θήκη MDF και κεραμικό φυσίγγιο. Με το πλαστικό κάλυμμα σκόνης, προστατεύετε το LS-101BK βέλτιστα από ζημιές. Περιλαμβάνονται τόσο το πλαστικό κάλυμμα σκόνης όσο και ο μετασχηματιστής AC.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

BLUETOOTH PLUG N PLAY ΠΙΚΑΠ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΗΧΕΙΑ 2X10W ΕΙΣΟΔΟ AUX IN
• Λήψη και μετάδοση bluetooth 5.0
• 3 ταχύτητες περιστροφής 33, 45 & 78 RPM
• Κεραμική κεφαλή I • Κίνηση από ιμάντα
• Ενσωματωμένος προενισχυτής
• Auto stop στο τέλος του δίσκου
• Περιέχει 2 εξωτερικά ηχεία
• Ισχύς ηχείων 2 x 10 watt
• Σασί από MDF
• Αφαιρούμενο πλαστικό κάλυμμα κατά της σκόνης
• Συνδέσεις: Έξοδος RCA, AUX in
• Διαστάσεις (Μ / Π / Υ): 600 x 320 x 200mm

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 5 κιλά
Dimensions 60 × 32 × 20 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας