ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

HAUS MUSIK

Με γνώση και ευαισθησία για το ζητούμενο του κάθε μουσικόφιλου, που δεν είναι άλλο από την σωστή αναπαραγωγή του ήχου, δημιουργήσαμε πέντε χώρους ακρόασης με πληθώρα εναλλακτικών προτάσεων σε κάθε χώρο αλλά και σε oικιακές συνθήκες. Κάθε χώρος καλύπτει και μια κατηγορία τιμής μηχανημάτων. Από την εισαγωγική έως και την υψηλή, με όλα τα ενδιάμεσα στάδια. Επισκεφθείτε μας!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΑΙΘΡΙΟ"
Αγ. Κωνσταντίνου 40, Τ.Κ. 15124 ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email: info[@]hausmusik.gr
Phone: +30 210 2848893

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

OVERVIEW

HEOS 5 HS2

Το ασύρματο ηχείο HEOS 5 παράγει  εκπληκτικό ήχο κατευθέιαν από το κουτί. Είναι διακριτικό κομψό και παράγει απίστευτα λεπτομερή ευρεία γκάμα υψηλής πιστότητας Ιδανικό για μεσαία έως μεγάλα δωμάτια όπως τραπεζαρίες μεγαλύτερα υπνοδωμάτια και γραφεία ή μικρότερα καθιστικά.

Αυτό το υπέροχα μεσαίου μεγέθους ηχείο παίζει μουσική που είναι αποθηκευμένο στο τηλέφωνο ή το tablet σας καθώς και πηγές USB και NAS. Μπορείτε επίσης να ακούσετε τις αγαπημένες σας πηγές με δυνατότητα Bluetooth στο σύστημα HEOS.

Διαθέτει επίσης ένα καλοφτιαγμένο μείγμα από τέσσερις προσαρμοσμένους οδηγούς,  και τέσσερις ενισχυτές Class-D, οι οποίοι ελέγχονται με την τελευταία ψηφιακή επεξεργασία σημάτων που γεννήθηκε στο στούντιο.

Η HEOS app σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ δημοφιλών υπηρεσιών streaming με συνδρομή, συμπεριλαμβανομένων των Spotify, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Deezer, Napster και Mood:Mix. Περισσότερες υπηρεσίες θα προστεθούν σύντομα.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕ 06 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

SPECIFICATIONS

HEOS 5 HS2

Streaming AAC, MP3, WMA (μέσω της υπηρεσίας TuneIn)

Υποστηριζόμενα Φορμά Ήχου:
WMA: Μέχρι και 192kbps
AAC και MP3: Μέχρι και 320kbps
WAV, ALAC και FLAC: Μέχρι και 24-bit/192kHz.
DSD: 2.8MHz, 5.6MHz

Το HEOS 5 HS2 υποστηρίζει JPG, PNG, BMP και GIF album art φορμά εικόνας.

Το HEOS 5 HS2 υποστηρίζει USB thumb drives μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB. Μουσικό περιεχόμενο σε USB drive μπορεί να αναπαραχθεί τοπικά ή σε οποιοδήποτε ή όλα τα HEOS players στο δίκτυό σας.

iTunes μουσική αποθηκευμένη τοπικά στην iOS συσκευή σας ή μουσικά αρχεία στην Android ή Kindle Fire συσκευή σας.

Παίξτε από DLNA συμβατούς music servers.

“Η διαθεσιμότητα των μουσικών υπηρεσιών ενδέχεται να ποικίλει ανά περιοχή. Μπορεί να μην είναι διαθέσιμες όλες οι υπηρεσίες κατά τον χρόνο αγοράς. Μερικές υπηρεσίες μπορεί να προστεθούν ή να διακοπούν από καιρού εις καιρόν, ανάλογα με τις αποφάσεις των παρόχων των μουσικών υπηρεσιών ή άλλων.

Additional Information

Weight 3 kg
Dimensions 209 × 294 × 166 cm
You can add any HTML here (admin -> Theme Options -> E-Commerce -> Promo Popup). We suggest you create a static block and put it here using shortcode