Εάν πιστεύατε ότι το RADIO 2 ήταν καλό, ρίξτε μια ματιά στο RADIO 3 – ένα στερεοφωνικό ηχείο DAB+ και FM με εξαιρετική σχεδίαση και Bluetooth.

DAB+ και FM
Bluetooth για ασύρματη ροή από το τηλέφωνό σας
Στερεοφωνικά ηχεία για εκπληκτικό ήχο
Οθόνη OLED
Έξοδος ακουστικών μαζί με AUX in

ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΣΥΜΠΑΓΚΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΧΟΣ.
Τα ραδιόφωνα μας είναι συμπαγή ραδιόφωνα DAB+ που ακούγονται πολύ μεγαλύτερα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Τα εσωτερικά είναι γεμάτα με τεχνολογία ηχείων που θα συναντούσατε συνήθως στα, ξέρετε, παραδοσιακά ηχεία, αλλά όλα έχουν μειωθεί και ελαχιστοποιηθεί σε αυτόν τον εξαιρετικά συμπαγή παράγοντα μορφής. Πετάξτε το στον πάγκο της κουζίνας για να προσθέσετε μουσικό μπαχαρικό στη μαγειρική σας ή τοποθετήστε το κάπου κοντά στο ντους σας για να προσθέσετε υποστηρικτικά κομμάτια στα πρωινά σας.

Εάν ο χώρος δεν είναι πρόβλημα, σκεφτείτε το RADIO3. Το RADIO3 είναι εξοπλισμένο με δύο ξεχωριστά ηχεία, που σημαίνει ότι λαμβάνετε πλήρη στερεοφωνικό ήχο που θα σας κάνει να σερενάσετε τα βρώμικα πιάτα σας.

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ το DAB+
Το DAB+ είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του δημοφιλούς προτύπου ραδιοφώνου DAB. Έχετε πρόσβαση στα καλύτερα ραδιοφωνικά κανάλια – κατά τρόπο καλύτερη ποιότητα από τα FM. Εάν είστε λίγο περίεργοι, υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος προφορικών λέξεων/μουσικών παραξενιών για εξερεύνηση.

Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, τα RADIO2 και RADIO3 διαθέτουν επίσης Bluetooth, καθιστώντας εξαιρετικά εύκολη τη ροή ό,τι δεν μπορείτε να βρείτε στο σύμπαν DAB+. Φυσικά, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τους παλιούς σας σταθμούς FM.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • DAB Band: Band III, L-band (συμπεριλαμβανομένου DAB +)
 • Οθόνη: OLED 3 γραμμών
 • FM: 87,5-108 MHz
 • Είσοδος/Έξοδος: Stereo In/Out (Mini Jack), έξοδος ακουστικών
 • Στερεοφωνικά ηχεία
 • Λειτουργία ύπνου και κουμπί αναβολής
 • Προεπιλογές: 6 (DAB), 6 (FM)
 • Χειροκίνητος έλεγχος τόνου και επιλογή EQ (ποπ, τζαζ κ.λπ.)
 • Περιλαμβάνεται τροφοδοτικό (1,5 μέτρο)
 • Ενσωματωμένο Bluetooth
 • Μέγεθος: 27,2 x 13,2 x 13,1 cm (ΠxΥxΒ)
 • Βάρος: 2,1 kg

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 2.1 kg
Dimensions 27.2 × 13.1 × 13.2 cm