ΣΥΜΠΑΓΚΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΧΟΣ.
Τα ραδιόφωνα μας είναι συμπαγή ραδιόφωνα DAB+ που ακούγονται πολύ μεγαλύτερα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Τα εσωτερικά είναι γεμάτα με τεχνολογία ηχείων που θα συναντούσατε συνήθως στα, ξέρετε, παραδοσιακά ηχεία, αλλά όλα έχουν μειωθεί και ελαχιστοποιηθεί σε αυτόν τον εξαιρετικά συμπαγή παράγοντα μορφής. Πετάξτε το στον πάγκο της κουζίνας για να προσθέσετε μουσικό μπαχαρικό στη μαγειρική σας ή τοποθετήστε το κάπου κοντά στο ντους σας για να προσθέσετε υποστηρικτικά κομμάτια στα πρωινά σας.

Εάν ο χώρος δεν είναι πρόβλημα, σκεφτείτε το RADIO3. Το RADIO3 είναι εξοπλισμένο με δύο ξεχωριστά ηχεία, που σημαίνει ότι λαμβάνετε πλήρη στερεοφωνικό ήχο που θα σας κάνει να σερενάσετε τα βρώμικα πιάτα σας.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ DAB+
Το DAB+ είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του δημοφιλούς προτύπου ραδιοφώνου DAB. Έχετε πρόσβαση στα καλύτερα ραδιοφωνικά κανάλια – κατά τρόπο καλύτερη ποιότητα από τα FM. Αν είστε λίγο περίεργοι, υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος προφορικών λέξεων/μουσικών παραξενιών που πρέπει να εξερευνήσετε.

Φυσικά, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τους παλιούς σας σταθμούς FM.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ
Πιθανότατα θα τοποθετήσετε τα ραδιόφωνα μας στην κουζίνα ή στο σαλόνι σας, σωστά; Λοιπόν, αυτό δεν αφήνει περιθώρια για άσχημο. Και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε φροντίσει υπερβολικά να κάνουμε ολόκληρη τη συσκευή να μοιάζει και να αισθάνεται σαν κάτι που πραγματικά θα θέλατε να έχετε γύρω σας. Τα ξύλινα πάνελ θα ταιριάζουν σε κάθε μοντέρνο σπίτι, το λευκό φινίρισμα είναι σχολαστικά βαμμένο, η οθόνη είναι ολομαύρη OLED και τα κουμπιά έχουν ωραία αίσθηση και κουμπιά. Συνολικά, η εμφάνιση είναι τόσο καλή όσο και ο ήχος.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • DAB Band: Band III, L-band (συμπεριλαμβανομένου DAB +)
  • Οθόνη: OLED 2 γραμμών
  • FM: 87,5-108 MHz
  • Είσοδος/Έξοδος: Stereo In/Out (Mini Jack), έξοδος ακουστικών
  • Λειτουργία ύπνου και κουμπί αναβολής
  • Προεπιλογές: 6 (DAB), 6 (FM)
  • Χειροκίνητος έλεγχος τόνου και επιλογή EQ (ποπ, τζαζ κ.λπ.)
  • Περιλαμβάνεται τροφοδοτικό (1,5 μέτρο)
  • Μέγεθος: 20,5 x 13,6 x 10,9 cm
  • Βάρος: 1,4 kg

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1.4 kg
Dimensions 20.5 × 10.9 × 13.6 cm