Το Sort Kone είναι μια άμεσα συνδεδεμένη και μηχανικά συντονισμένη συσκευή ελέγχου συντονισμού, η οποία χρησιμοποιεί μια εξελιγμένη νέα προσέγγιση στο πρόβλημα της στήριξης ευαίσθητων ηλεκτρονικών συσκευών.

Ενώ τα περισσότερα στηρίγματα εξοπλισμού αναφέρονται ως συσκευές απομόνωσης, αυτό στην πραγματικότητα παρερμηνεύει εντελώς τη φύση του προβλήματος. Η πιο επιβλαβής μηχανική ενέργεια δεν εισέρχεται στον εξοπλισμό από το εξωτερικό- παράγεται εσωτερικά από τα κυκλώματα ήχου και τα τροφοδοτικά τους. Οι μετασχηματιστές, οι πυκνωτές των τροφοδοτικών, ακόμη και οι ίδιες οι ενεργές συσκευές, δονούνται καθώς λειτουργούν – και αυτές οι δονήσεις συμβαίνουν ακριβώς εκεί που βρίσκεται το εύθραυστο σήμα, δημιουργώντας σφάλματα χρονισμού που αλλοιώνουν και παραμορφώνουν τη μουσική. Το Sort Kone έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αντιμετώπιση αυτής της απειλής για την πιστότητα του ήχου.

Τα Sort Kones παρέχουν ένα πιο “μαύρο” φόντο στη μουσική σας. Μαζί με αυτό έρχεται μεγαλύτερη εστίαση, οργανικό χρώμα, βάθος, διαφάνεια και δυναμικό εύρος. Το σύστημά σας θα ακούγεται πιο φυσικό και πιο ζωντανό, η μουσική σας πιο ζωντανή και ελκυστική, οι μουσικοί σαν καλύτεροι μουσικοί – απλά και μόνο επειδή θα μπορείτε επιτέλους να ακούσετε τις νότες που παίζουν, με τον τρόπο που τις παίζουν και ακριβώς πότε. Έτσι, απελευθερώστε την κρυμμένη απόδοση που κρύβεται στον εξοπλισμό σας.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

– Η κατασκευή τριών τμημάτων χρησιμοποιεί ανώτερα υλικά σε μια μηχανικά συντονισμένη διαμόρφωση.
– Παρακάμπτει τα μαλακά πόδια που τοποθετούνται στον εξοπλισμό για να παρέχει μια άμεση μηχανική διαδρομή γείωσης για την εσωτερική ενέργεια.
– Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τριπλέτες, κουαρτέτα ή ακόμη και σε μεγαλύτερους αριθμούς.
– Ύψος: 56mm
– Τέσσερα επίπεδα τιμής και απόδοσης, ανάλογα με τα χρησιμοποιούμενα υλικά:

AS – στύλος και βάση από αλουμίνιο σε συνδυασμό με σφαιρίδιο ζεύξης από σκληρυμένο χάλυβα.
AC – στύλος και βάση αλουμινίου σε συνδυασμό με αναβαθμισμένη κεραμική σφαίρα ζεύξης.
BC – χάλκινα στοιχεία στύλου και βάσης σε συνδυασμό με αναβαθμισμένη κεραμική σφαίρα ζεύξης.
TC – στύλος και βάση τιτανίου σε συνδυασμό με αναβαθμισμένη κεραμική σφαίρα ζεύξης.

Όλες οι μονάδες συσκευάζονται ξεχωριστά, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε τον βέλτιστο αριθμό για τις απαιτήσεις του συστήματός σας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας