Η φόρμα ακολουθεί τη λειτουργία στο S2, καθώς η καθαρή εμφάνιση της σειράς συνδυάζεται με οποιαδήποτε αισθητική. Διαθέτοντας τεχνολογικές προόδους που δημιουργούν μια δομή με ακόμα καλύτερο ήχο και χωρίς αντήχηση, η ιταλικής κατασκευής Σειρά S2 μεταφέρει τα ράφια εξοπλισμού – και τα εξαρτήματά σας και τη μουσική σας – σε νέα επίπεδα πληρότητας ηχοφίλων.

Στερεά ράφια και πόλοι αλουμινίου για πιο έξυπνο σχεδιασμό Οι σχάρες της σειράς S2 χρησιμοποιούν ράφια MDF και νέους, μη συγκολλημένους πόλους αλουμινίου. Το αλουμίνιο είναι ελαφρύτερο από τον χάλυβα, γελοία ισχυρό, μη μαγνητικό και εξαιρετικό υλικό απόσβεσης. Με την εξάλειψη της συγκόλλησης από την εξίσωση, οι σχάρες S2 εξαλείφουν τους συντονισμούς που αναπτύσσονται σε κοίλους συγκολλημένους στύλους. Η ανεπιθύμητη ενέργεια και οι δονήσεις δεν μπορούν να εισχωρήσουν στο ράφι σας. Οι πόλοι αλουμινίου έχουν επίσης ως αποτέλεσμα βελτιωμένο χειρισμό βάρους, πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα και, καθώς τα ράφια δεν μπορούν να αντηχήσουν στους πόλους, βελτιωμένη απομόνωση για κάθε εξάρτημα. Επιπλέον, ο τεράστιος σχεδιασμός ραφιών της σειράς S2 διατηρεί περαιτέρω την απήχηση στο ελάχιστο.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Βάρος: 17 Kg | 37,4 λίβρες
  • Εξωτερικές διαστάσεις mm | ίντσα: W 584 (23) Υ 591 (23,2) D 430 (16,9)
  • Εσωτερικά ράφια Διαστάσεις mm | ίντσα: W 500 (19,7) Υ 220/220 (8,6/8,6) D 430 (16,9)
  • Χρώμα: Μαύρο

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 17 κιλά
Dimensions 58,4 × 43 × 59,1 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας