Το φιλτράρισμα ισχύος μας αφαιρεί περισσότερο θόρυβο και παραμόρφωση από τα περισσότερα κοινά κλιματιστικά ισχύος, βελτιώνοντας δραματικά την απόδοση του συστήματός σας. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προστατευτικά υπερτάσεων, η μη θυσιαστική καταστολή υπερτάσεων αποτρέπει τόσο την υψηλή τάση όσο και το ρεύμα από το να βλάψουν τον εξοπλισμό σας, διασφαλίζοντας ότι η συσκευή PowerQuest δεν θα αποτύχει με την πάροδο του χρόνου.

Επιπλέον, το PowerQuest PQ-2 διαθέτει τόσο λεπτό προφίλ όσο και μια στιβαρή βάση στήριξης στο δάπεδο που το καθιστά ιδανικό για τοποθέτηση πίσω από ερμάρια. Τα καλώδια τροφοδοσίας συνδέονται κατευθείαν στις πρίζες εναλλασσόμενου ρεύματος του επάνω στρώματος, καθιστώντας την εγκατάσταση απροβλημάτιστη. Για όσους προτιμούν την τοποθέτηση σε ράφια, η κάτω βάση μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί. Αυτό επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση και στις έξι πρίζες ρεύματος. Η αποστολή καθαρού ρεύματος στο σύστημα A/V σας δεν ήταν ποτέ τόσο απλή και βολική.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

OUTLET 1
Βελτιστοποιημένο γραμμικό φίλτρο βίντεο 4K/8K: Καλύτερο όταν συνδέεται σε οθόνες βίντεο, τηλεοράσεις, βιντεοπροβολείς ή συσκευές αναπαραγωγής γενικής χρήσης.

ΈΞΟΔΟΙ 2, 3, 4, 5
Γραμμικό φίλτρο: Το καλύτερο όταν συνδέεται με εξαρτήματα πηγής ήχου/βίντεο, υπολογιστές, μόντεμ ή δρομολογητή.

ΈΞΟΔΟΣ 6
Υψηλό ρεύμα: Καλύτερα όταν συνδέεται με soundbar, ενισχυτή ισχύος, δέκτη ήχου/βίντεο ή subwoofer.

ΔΙΑΚΟΠΉ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΑΚΡΑΊΑΣ ΤΆΣΗΣ
140VAC: Ενεργοποιεί το ρελέ του κύριου κυκλώματος τροφοδοσίας για να ανοίξει σε λιγότερο από 0,25 δευτερόλεπτα- επανέρχεται αυτόματα μόλις η εισερχόμενη ισχύς βρεθεί σε ασφαλές εύρος.
ΜΗ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΉ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΑΠΌ ΥΠΕΡΤΆΣΕΙΣ
Τίποτα δεν μπορεί να καταστραφεί με επανειλημμένες δοκιμές υπερτάσεων εισόδου 6000V/3000A, που είναι το μέγιστο που μπορεί να επιβιώσει ο ηλεκτρικός πίνακας εναλλασσόμενου ρεύματος ενός κτιρίου.
ΦΙΛΤΡΟ ΓΡΑΜΜΗΣ
Διαφορικός τρόπος διάχυσης θορύβου: Πάνω από 22dB μείωση από τα 30kHz-1GHz. Φίλτρο γραμμικοποιημένο για δυναμική (αυξανόμενη) αντίσταση γραμμής με συχνότητα από 0,05 Ω (πηγή) και φορτίο 10 έως 50 Ω, (εξαρτάται από το ρεύμα του συστήματος).

ΈΞΟΔΟΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΗ ΓΙΑ ΒΊΝΤΕΟ 4K/8K
Εκτός από το γραμμικό φίλτρο, αυτή η έξοδος προσφέρει πρόσθετη τεχνολογία διάχυσης θορύβου για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της τηλεόρασης.
ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΓΡΑΜΜΉΣ ΣΉΜΑΤΟΣ: ΚΑΛΩΔΙΑΚΉ/ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΉ

ΜΈΓΙΣΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑ ΡΕΎΜΑΤΟΣ ΕΙΣΌΔΟΥ: 15 ΑΜΠΈΡ RMS

ΧΩΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑ ΦΌΡΤΙΣΗΣ USB: 2X ΘΎΡΕΣ – ΣΥΝΟΛΙΚΉ ΧΩΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑ 3,4 ΑΜΠΈΡ

ΚΑΛΏΔΙΟ ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑΣ AUDIOQUEST ΜΕ ΟΜΌΚΕΝΤΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΊΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΗΣ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗΣ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 3 κιλά
Dimensions 39,294 × 8 × 15,2 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας