Η ουσία της έννοιας του QBASE-Mark II είναι μια ευθεία διαδρομή διανομής εναλλασσόμενου ρεύματος, σε συνδυασμό με τοπολογία με γείωση αστέρα για σύνδεση σε καθαρή γείωση. Εξαλείφοντας κάθε μορφή εν σειρά φιλτραρίσματος ή ενεργών κυκλωμάτων διατηρούμε τη χαμηλότερη δυνατή σύνθετη αντίσταση τροφοδοσίας AC, ενώ μια μικρή ανύψωση της σύνθετης αντίστασης γείωσης σε όλες τις υποδοχές εξόδου εκτός από μία, οδηγεί τις γειώσεις σήματος απευθείας στο κέντρο του αστέρα και στον ακροδέκτη καθαρής γείωσης. Αναγνωρισμένη με σαφήνεια στο περίβλημα, αυτή η υποδοχή πρωτογενούς γείωσης βρίσκεται στο κέντρο της απόδοσης του συστήματός σας, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Καθορίζει τόσο τη σειρά με την οποία συνδέετε τα εξαρτήματά σας όσο και, επίσης, την προτεραιότητα ακρόασής τους στη μουσική σας απόλαυση, επιτρέποντάς σας να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω την απόδοση των πρωτογενών πηγών σας.

Οι ίδιες οι υποδοχές είναι τοποθετημένες σε μια προσαρμοσμένη πλάκα πλαισίου και σε συμπαγή κατασκευή από εξώθηση αλουμινίου με επεξεργασμένα ακραία καλύμματα που παρέχουν μια καθησυχαστική αίσθηση ουσίας. Αλλά η κατασκευή του περιβλήματος έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από αυτό, καθώς τα μεταλλικά κομμάτια και η εσωτερική πλακέτα (που προτιμάται σκόπιμα από τη σκληρή καλωδίωση) αποτελούν μια ενιαία, μηχανικά συντονισμένη κατασκευή, σχεδιασμένη ειδικά για να βελτιώνει την απόδοση. Συγκρίνετε τη μουσική απόδοση του QBASE-Mark II με τον ανταγωνισμό και θα ακούσετε πόσο αποτελεσματική είναι αυτή.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Διαστάσεις: 460 x 67 x 120mm.
  • Είσοδος: C-20 IEC (20/16amp) (μόνο QB8 και QB6)
  • Έξοδος: ΗΠΑ, ΕΕ (Schuko), Αυστραλία ή 13Α Ηνωμένο Βασίλειο
  • Ασφάλεια: Ναι

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 3 κιλά
Dimensions 460 × 120 × 67 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας