Το φιλτράρισμα ισχύος μας αφαιρεί περισσότερο θόρυβο και παραμόρφωση από τα περισσότερα κοινά βελτιωτικά ισχύος, βελτιώνοντας δραματικά την απόδοση του συστήματός σας. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προστατευτικά υπερτάσεων, η μη-καταστροφική καταστολή υπερτάσεων αποτρέπει τόσο την υψηλή τάση όσο και το ρεύμα από το να βλάψουν τον εξοπλισμό σας, εξασφαλίζοντας ότι η συσκευή PowerQuest δεν θα αποτύχει με την πάροδο του χρόνου.

Επιπλέον, το PowerQuest PQ-3 διαθέτει τόσο λεπτό προφίλ όσο και μια στιβαρή βάση στήριξης στο δάπεδο που το καθιστά ιδανικό για τοποθέτηση πίσω από ερμάρια. Τα καλώδια τροφοδοσίας συνδέονται κατευθείαν στις πρίζες εναλλασσόμενου ρεύματος του επάνω στρώματος, καθιστώντας την εγκατάσταση απροβλημάτιστη. Για όσους προτιμούν την τοποθέτηση σε ράφια, η κάτω βάση μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, επιτρέποντας την πρόσβαση σε δύο σειρές πριζών εναλλασσόμενου ρεύματος (οκτώ συνολικά). Η αποστολή καθαρού ρεύματος στο σύστημα A/V δεν ήταν ποτέ τόσο απλή και βολική.

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Οι πρίζες PQ-3 έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση του οικιακού σας συστήματος ψυχαγωγίας. Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε τις παρακάτω συστάσεις σύνδεσης όταν συνδέετε το σύστημά σας στο PQ-3.

ΕΞΟΔΟΙ 1, 5
Βελτιστοποιημένο υπεργραμμικό φίλτρο βίντεο 4K/8K: Καλύτερα όταν συνδέεται σε οθόνες βίντεο, τηλεοράσεις, βιντεοπροβολείς ή συσκευές αναπαραγωγής γενικής χρήσης.

ΈΞΟΔΟΙ 2, 3, 6, 7
Φίλτρο εξαιρετικά γραμμικό: Το καλύτερο όταν συνδέεται με εξαρτήματα πηγής ήχου/βίντεο, υπολογιστές, μόντεμ ή δρομολογητή.

ΕΞΟΔΟΙ 4, 8
Υψηλό ρεύμα: Καλύτερα όταν συνδέεται με soundbar, ενισχυτή ισχύος, δέκτη ήχου/βίντεο ή subwoofer.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

140VAC: Will activate the main power circuit relay to open within less than 0.25 seconds; automatically resets once the incoming power is within a safe range.
ULTRA-LINEAR FILTERS
Differential-Mode Noise Dissipation: In excess of 22dB reduction from 30kHz-1GHz; Common-Mode Noise Dissipation: In excess of 22dB reduction from 30kHz-100MHz. Both filters linearized for dynamic (rising) line impedance with frequency from 0.05 Ohms (source) and 10 to 50 Ohm load, (system current dependent).
NON-SACRIFICIAL SURGE PROTECTION
Nothing to damage with repeated 6000V/3000A input surge tests, which is the maximum that can survive a building’s AC electrical panel.

4K/8K VIDEO OPTIMIZED OUTLETS
In addition to the Ultra-Linear Filters, these outlets offer additional Noise-Dissipation technology to maximize TV performance.
INPUT CURRENT MAXIMUM CAPACITY: 15 AMPS RMS

SIGNAL LINE PROTECTION: PHONE – NETWORK – CABLE/SATELLITE

USB CHARGE CAPACITY: 4X PORTS – TOTAL CAPACITY 4.8 AMPS

DIRECTIONALLY OPTIMIZED CONCENTRIC-GEOMETRY AUDIOQUEST POWER CORD

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 2,5 κιλά
Dimensions 39,294 × 8 × 18,7 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας