Μηχανή καθαρισμού για δίσκους βινυλίου & 78rpm shellac

– Πλήρες πακέτο έτοιμο για εκκίνηση για υγρό καθαρισμό βινυλίου

– Εξαιρετικά γρήγορος & εξαιρετικά ισχυρός καθαρισμός

– Εξάντληση του υγρού καθαρισμού από τον δίσκο

– Πλήρως στεγνός δίσκος σε 1 ή 2 πλήρεις περιστροφές

– Το υγρό καθαρισμού περιλαμβάνει αντιστατικό φάρμακο

– Η προστασία της ετικέτας γίνεται με αδιάβροχο σφιγκτήρα

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Είναι εξαιρετικά ισχυρό και καθαρίζει ένα ρεκόρ σε 1 έως 2 περιστροφές (το καλύτερο είναι 1 στροφή προς τα εμπρός, 1 στροφή προς τα πίσω).

– Γυρίζει τον δίσκο εξαιρετικά γρήγορα μέσα σε 2 δευτερόλεπτα ανά περιστροφή, δηλαδή περίπου 3 φορές πιο γρήγορα από ό,τι κάνουν τα συνηθισμένα μηχανήματα καθαρισμού. Το αποτέλεσμα είναι ένας πολύ ταχύτερος καθαρισμός των δίσκων καθώς και πολύ καθαρότεροι και 100% στεγνοί δίσκοι χωρίς υπολείμματα υγρασίας!

– Ένας νέος τύπος σφιγκτήρα σφραγίζει την ετικέτα του δίσκου από το υγρό καθαρισμού και αποφεύγει τις ζημιές στην ετικέτα!!!

– Στιβαρός μεταλλικός βραχίονας, ο οποίος είναι εύκολος στη χρήση, μηχανικά σταθερή στερέωση! (χωρίς ελατήρια)

– Μεγάλο δοχείο (2,5 l) για το χρησιμοποιημένο υγρό, το οποίο δείχνει την ικανότητα πλήρωσης και εγγυάται ότι δεν θα χυθεί χρησιμοποιημένο υγρό καθαρισμού. Η εκκένωση του χρησιμοποιημένου υγρού γίνεται εξαιρετικά εύκολα.

– Νεοαναπτυγμένο συμπύκνωμα καθαρισμού βινυλίου Wash προσφέρει πολύ καλά αποτελέσματα καθαρισμού και μειώνει το στατικό φορτίο, οπότε η φθορά των δίσκων καθώς και η φθορά της γραφίδας μειώνεται σημαντικά.

– Η προστασία της ετικέτας γίνεται με αδιάβροχο σφιγκτήρα

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας