Το Pro-Ject VC-E είναι ένα συμπαγές και πολύ προσιτό μηχάνημα καθαρισμού δίσκων. Ανεξάρτητα από το μέγεθος και την τιμή του, το VC-E προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά:

Η επιφάνεια αλουμινίου του VC-E είναι σε θέση να αντέχει την υπερβολική διαρροή υγρού χωρίς να θέτει σε κίνδυνο το πλαίσιο.

Το VC-E είναι εξαιρετικά ισχυρό και καθαρίζει τα αρχεία σε μόλις μία ή δύο περιστροφές. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με μία περιστροφή προς τα εμπρός ακολουθούμενη από μία προς τα πίσω.

Γυρίζει το ρεκόρ εξαιρετικά γρήγορα μέσα σε 2 δευτερόλεπτα ανά περιστροφή, που είναι περίπου 3 φορές πιο γρήγορα από συγκρίσιμα μηχανήματα καθαρισμού. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ πιο γρήγορη και αποτελεσματική διαδικασία καθαρισμού.

Ένας σφιγκτήρας σφραγίζει την ετικέτα από το υγρό καθαρισμού και αποφεύγει τη φθορά στην ετικέτα.

Ο στιβαρός μεταλλικός βραχίονας είναι εύκολος στη χρήση, μηχανικά σταθερός και εστιάζει όλη την ισχύ αναρρόφησης απευθείας στην επιφάνεια του δίσκου.

Το φιλικό προς το περιβάλλον και μη αλκοολούχο συμπύκνωμα καθαρισμού βινυλίου, Wash-IT, προσφέρει πολύ καλά αποτελέσματα καθαρισμού και μειώνει τη στατική φόρτιση, επομένως η φθορά των ρεκόρ και η φθορά της γραφίδας μειώνονται σημαντικά.

Αν ψάχνετε για ένα συμπαγές και ταυτόχρονα προσιτό μηχάνημα καθαρισμού δίσκων, το VC-E είναι σίγουρα η επιλογή σας.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

• Υπεργρήγορος & εξαιρετικά δυνατός καθαρισμός
• Αφαιρεί τα υπολείμματα του υγρού καθαρισμού (Wash it).
• Δοχείο 0,5 λίτρων για υγρό καθαρισμού με ηλεκτρική σκούπα
• Πλήρως στεγνή εγγραφή σε 1 ή 2 πλήρεις περιστροφές
• Το φιλικό προς το περιβάλλον υγρό καθαρισμού καθαρίζει αποτελεσματικά
και αφαιρεί το στατικό φορτίο δίσκων βινυλίου
• Σφιγκτήρας σφραγίζει την ετικέτα εγγραφής από το υγρό καθαρισμού
και αποφεύγει τη φθορά στην ετικέτα

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 6,5 κιλά
Dimensions 31 × 21 × 26 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας