ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

HAUS MUSIK

Με γνώση και ευαισθησία για το ζητούμενο του κάθε μουσικόφιλου, που δεν είναι άλλο από την σωστή αναπαραγωγή του ήχου, δημιουργήσαμε πέντε χώρους ακρόασης με πληθώρα εναλλακτικών προτάσεων σε κάθε χώρο αλλά και σε oικιακές συνθήκες. Κάθε χώρος καλύπτει και μια κατηγορία τιμής μηχανημάτων. Από την εισαγωγική έως και την υψηλή, με όλα τα ενδιάμεσα στάδια. Επισκεφθείτε μας!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΑΙΘΡΙΟ"
Αγ. Κωνσταντίνου 40, Τ.Κ. 15124 ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email: info[@]hausmusik.gr
Phone: +30 210 2848893

Call us:      +30 210 2848893
Open panel

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

OVERVIEW

PMA-30

Απολαύστε ανώτερη ηχητική πιστότητα από μία κόμπακτ και κομψή σχεδίαση. Ο PMA-30 της Denon αντικαθιστά τον κλασικό ενισχυτή σας και προσφέρει μοντέρνα συνδεσιμότητα. Απολαύστε ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής από την φορητή σας συσκευή μέσω ασύρματης Bluetooth συνδεσιμότητας. Για βέλτιστη ασύρματη ηχητική πιστότητα, ο PMA-30 διαθέτει Qualcomm apt-X Low Latency αποκωδικοποίηση, που παρέχει ήχο CD-ποιότητας. Υπάρχουν πολλές ψηφιακές είσοδοι για συμβατότητα με ψηφιακές ηχητικές πηγές, όπως αποκωδικοποιητή ή TV, μαζί με μία αναλογική stereo είσοδο για κλασικές αναλογικές πηγές.  Eχει ισχύ 40 watts ανά κανάλι στα 4 ohms, για συμβατότητα με την ευρύτερη γκάμα τύπων ηχείων. Το πολυτελές στιλ έχει τέτοιο μέγεθος, ώστε να ταιριάζει σχεδόν παντού, και μπορεί να τοποθετηθεί είτε οριζόντια είτε κάθετα.

Ανακαλύψτε την εκπληκτική πιστότητα του υψηλής-ανάλυσης ήχου με την ικανότητα του  να αποκωδικοποιεί μέχρι 24-bit/192-kHz ALAC, FLAC και WAV lossless αρχεία μέσω των ψηφιακών εισόδων. Η μουσική σας δεν ακούστηκε ποτέ καλύτερα.

Κάντε streaming των αγαπημένων σας ηχητικών κομματιών από τις φορητές σας συσκευές μέσω της Bluetooth συνδεσιμότητας του PMA-30, που διαθέτει ταχεία και εύκολη ζευγοποίηση μέσω του πλήκτρου Bluetooth στο μπροστινό πάνελ. Για αναπαραγωγή ήχου ποιότητας-CD, διαθέτει την τελευταίας γενιάς Qualcomm aptX Low Latency αποκωδικοποίηση, που παρέχει ιδανικό χρονικό συγχρονισμό κατά την αναπαραγωγή ήχου από πηγές video, χωρίς θέματα συγχρονισμού εικόνας-ήχου.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕ 03 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

SPECIFICATIONS

PMA-30

  • High quality sounding, Lifestyle design
  • Stereo Amplifier 2x 40 W Digital Amplifier with latest technology
  • Best matching with Denon DCD-50 CD Player
  • Bluetooth® aptX® Low Latency CD quality streaming
  • Digital optical/coaxial and analogue inputs
  • Subwoofer pre-output for system expansion
  • Dedicated headphone amplifier circuit
  • Horizontal or vertical placement with rotating display High quality finish remote control
  • Auto Standby and low power consumption at stand-by 0.2 W

Additional Information

Weight 3 kg
Dimensions 200 × 240 × 86 cm
You can add any HTML here (admin -> Theme Options -> E-Commerce -> Promo Popup). We suggest you create a static block and put it here using shortcode