ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

HAUS MUSIK

Με γνώση και ευαισθησία για το ζητούμενο του κάθε μουσικόφιλου, που δεν είναι άλλο από την σωστή αναπαραγωγή του ήχου, δημιουργήσαμε πέντε χώρους ακρόασης με πληθώρα εναλλακτικών προτάσεων σε κάθε χώρο αλλά και σε oικιακές συνθήκες. Κάθε χώρος καλύπτει και μια κατηγορία τιμής μηχανημάτων. Από την εισαγωγική έως και την υψηλή, με όλα τα ενδιάμεσα στάδια. Επισκεφθείτε μας!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΑΙΘΡΙΟ"
Αγ. Κωνσταντίνου 40, Τ.Κ. 15124 ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email: info[@]hausmusik.gr
Phone: +30 210 2848893

Call us:      +30 210 2848893
Open panel

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

OVERVIEW

PMA-520AE

Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής PMA-520AE διαθέτει High-Current Μονό Push-Pull κύκλωμα για ανάδειξη της δυναμικής και των λεπτομερειών στην αναπαραγωγή μουσικής, γεγονός στο οποίο εστιάζει η Denon στους αμιγώς ηχητικούς ενισχυτές. Ο διακόπτης με ρελέ, που χρησιμοποιείται στην είσοδο CD ή Phono, έχει αδρανές αέριο για αποφυγή εμφάνισης θορύβου, που θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά το σήμα. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιούνται ανθεκτικά εξαρτήματα, αυστηρά επιλεγμένα, για τη συμβολή τους στην ποιότητα του ήχου, μεγάλης-χωρητικότητας ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές για το κύκλωμα τροφοδοσίας, υψηλής-ποιότητας ήχου αντιστάσεις άνθρακος και υψηλής-ποιότητας ήχου πυκνωτές. Κάθε μεμονωμένο εξάρτημα, που εμπλέκεται στη διαμόρφωση των κυκλωμάτων, αντανακλά την έμφαση αυτή στην υψηλή πιστότητα. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, το τηλεχειριστήριο του PMA-520AE περιλαμβάνει τις κυριότερες λειτουργίες των CD players της Denon.

  • Φιλικός προς το περιβάλλον με χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος σε κατάσταση stand by και αυτόματο κλείσιμο
  • Το τηλεχειριστήριο χειρίζεται, επίσης, CD players και network players της Denon
  • Διάταξη χειριστηρίων στο μπροστινό πάνελ, με σχεδιασμό για εύκολη χρήση

PMA-520AE

SPECIFICATIONS

PMA-520AE

  • Στερεοφ. Ενισχυτής 2 X 70W (4 ohm)
  • HC Single Push-Pull Circuit.
  • Σχεδιασµός για την άριστη αναπαραγωγή σηµάτων υψηλής ανάλυσης (DVD-Audio, SACD).
  • Είσοδος Phono (MM)

Links

Additional Information

Weight 7 kg
Dimensions 434 × 308 × 121 cm
You can add any HTML here (admin -> Theme Options -> E-Commerce -> Promo Popup). We suggest you create a static block and put it here using shortcode